Lavanta35_ Sarahh ben kimsenin neye inanıp neye inanmadığına bakmam ilgilenmem de zaten sadece kaynak sorulmuş verdiğiniz cevaba istinaden yazdım. Kaynak yok yani sadece sizin kendi şahsi inancınız
Lavanta35_ Sarahh Yani cinler var tamam bunu kabul ediyorum kaynak olarakta kuran diyebilirim ama sizin yazdıklarınızı kaynağı nedir şahside değilse bunca kişinin inandığı savunduğu bir şeyin kaynağı olmasi lazım.
Minigim2 Balyanak_19 bir insan bütün postlarda nasıl bu kadar aktif oluyor anlamış değilim😂 ve polis olduğunu dağlarda görev yapan insanın bu kadar işsiz olacağını sanmıyorum benimde cokkkkkkkkkkkkkk önüme çıkıyor evinizin temiz olduğunu sanmaniz yardımcınız olmasından kaynakli sizinle alakası yok! @-_Esra_-
-_Esra_- Minigim2 bir insan bütün postlarda nasıl bu kadar aktif oluyor anlamış değilim😂 Battı mı 🤣 Minigim2 dağlarda görev yapan insanın bu kadar işsiz olacağını sanmıyorum Dağ mı ? Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın kimsenin dağda olduğu falan yok 7:24 sürekli dağda değiliz tabii ki de çoluğumuz çocuğumuz var şu an şehirde görevliyim Ankara Gölbaşında görev çıkarsa gidiyorum ilçe veya şehir dışı görevlere ayrıca burayı bu kadar aktif kullanmam sizi neden rahatsız ediyor anlamadım elimize telefonu alıp on 15 dakika oturup telefon bakacak vaktimiz de var herhalde değil mi insanız biz de robot değiliz. Bir de ben evime temiz felan demedim şu an gitsem benim evimin de her yeri dağınık odalarda koridorlarda yerlerde oyuncaklar var çocukların sağa sola sıçrattığı yemek ve boya lekeleri var sorun evin dağınık olması veya pis olması değil dağınıklık toplanır pis olan yerler temizlenir. sorun temizlemeyip kir kalıntısı kalmış yerleri eşinin ailesine iftira atıp buraya yazmakta.
Sarahh Lavanta35_ büyücüler bazen kimseye büyü yapıpınca cinleri o insana mussalat bile edebiliyorlar, buda onların işbirliği içinde olmasını gösteriyor
Lavanta35_ Sarahh Gerçekten kaynak olarak bunu mu gösteriyosunuz? Google aratınca bile çıkmayan birisi sadece medyum yazıyor sahtehar dolandırıcı bir insan mı kaynağınız.. Size hayırlı akşamlar dinimizin ilk emri OKU
sevimlicadi nurozge millet neden bu kadar kırıcı ki boşver abla takma onları düşmanınız veya cekemeyenler varsa olabilir günümüzde böyle şeyler çok arttı evinizi sirkeyle silebilirsiniz ve sirkeyi tavana doğru sıkın hem nazarı kem gozude yok eder
Maka_Paka -_Esra_- Bence bu posta hiç girme. Önce at gözlükleri çıkmalı, sonra okuma öğrenilmeli vs vs.. Uzun iş 😁 Ellerinde telefon internette ne yazıyorsa onu savunuyorlar, e boş insan haliyle boş şeylerle uğraşır
Minigim2 -_Esra_- cevap vermek için veriyorsunuz biz sizin dağda vs olduğunuzu bilmiyoruz sizin polis oldugunuzuda bilmiyoruz buraya resmen kendinizi ifşa ediyorsunuz doğru insan işiyle yanlış insan kişiyle uğraşır. Bu 15 20 dakikalık bı olay değil bu hesabım yeni ama önceden beri takip ediyorum sizi hatta isminizi filan değiştirdiniz çoğu postta görüyorum. Okumasam bu kadar bilgi sahibide olmam .
-_Esra_- Minigim2 isminizi filan değiştirdiniz İsmimi hiç değiştirmedim iki hesapta da ismim Esra olarak yazıyor bir halt bildiğiniz yok insanları dışardan karalamaya birebirsiniz. Sizinle konuşacak bir şeyim yok bana yazmayın
Minigim2 -_Esra_- karaladigim yok ugrascak zamanımda yok sizinle muhatap olacak konumda yok . Bosan ayrıl yada kalp kırıcı bı kelimede kullanmadım sizi gayet herkes iyi biliyor kaç kişiyi linclemeye çalıştığınızı biseyler bildiğinizi sanıp insanları germeye calismak gibi başka bı konumunuz yok yani kendinizi böyle kanitliyorsunuz
nurozge harununannesii0 çünkü temizim benim evimde olmaz öyle şeyler zaten kır olduğunu düşünsem buraya yazmam
harununannesii0 nurozge Her gün Youtubeden Ayetel Kürsi falan aç son ses evin içinde dinle canım.ben kötü oldugum zaman ve her cuma öyle yapıyorum cok rahatliyorum
nurozge Minnakordek yapabileceğini düşündüğüm insanlar var haaa ben mükemmelim çekemiyorlar diye değil farklı şeyler