Deniz2961
[bilinmeyen] Bn cnm kananm VS olmustu dogumdan snra sukur surup ve krem ile gectı
Zeynepeymen
[bilinmeyen] merhaba cnm kızkardesimde olmustı hemoroid degl di ıcden catlamısto sezeryan oldu halde kabızlıkdan oluor bu lazerle kucuk bi operasyon gecırdı. İyi bi hemorid doktoruna görünün
Alyask
[bilinmeyen] benımde Doğumdan sonra ıkınmaya bağlı catlagım vardı doktor bol bol yesıllık tüket her öğün çorba ıc ve su elınden düsmesın dedı ve 2 tane krem vermıstı sımdı gectı çok şükür çatlak hemoroid den daha beter demıstı gerçekten de öyleydı çok gecmıs olsun
Alyask
[bilinmeyen] birisi anestol uyusturucu krem digerıne bakmam lazım
nesee
Alyask bol bol kayısı suyu iç gunde 10 20 dk sicak suya otur o kremleri de düzenli kullan inşallah geçecek
Alyask
[bilinmeyen] evet dıgerı de proctolog mus ama dedıgım gıbı çorba su yesıllık geçer sızınkıde ıns
Sultan34
[bilinmeyen] catlak sorunu bende bekarken vardi ilac fln hcbsey fayda etmiyo tek care amelyat ben amlytala atlattim blirim acisini caninnda can gdyo insanin
Cutebaby
Sultan34 ameliyat nasıl oldu bende aynı durumdayım
Deniz2961
[bilinmeyen] surup duphalac krem de proctolog cnm surup tan 3 gun ıctm ise yaradı surubun amacı vucuttakı suyu tutuyor o yuzden diski sert olmuyor yumusak oluyor boylece kanamada olmuyor acıda
Deniz2961
[bilinmeyen] bir kere ıctm cnm kahvaltı arasında tabi bol bol su ıc meyi ıhmal etme 2 yada 3 gun cıktım tuvlte snrm
Serapppp
Ben Doğuma yapalı 4 ay oldu benim kabızlık sorunum hala devam ediyor tuvalete gittiğimde çok acı çekiyırım krem ilaç hepsini kullandım ama geçmek bilmiyor ne yapacağımı şaşırdım artık
Sultan34
[bilinmeyen] oyle buyuk bi amlyat degl secde pozisyonuna yatirip belden assagi uyusturuyo catlak dedigi makat bokgesinde icteki bi damar var o damari gevsetiyo lazerle dikis flan hcbsey olmuyo hic anlamiyosunz bile 5 dk surmuyo minik opersyon. Uyusukkuk gecncede agri kesici igne yapyo o bolgeyi kuru ve temiz tutunca hemen iykesyo ama suan bebegnz var onermiyorum cnku yuzustu yatmak zorunda kaliyosnuz surekli oturmak flan cok zor oluyo emzirirken fkan bebegnzle cok zorkanirsiniz. Benm 1 ayi buldu eski halime dinmem kisiden kisiye degisir tabi ama bn amlyat sinrasnda cok cektim agridan her gece acillerdeydim sebebide enfksyon kapmamdi.
Sultan34
[bilinmeyen] birazz
Arzuayse
Bende oyleyim biaydir gecmiyo wcye gitrigimde bi saat cikamiyorum bebegim agliyo
leylaa
[bilinmeyen] Canım maalesef hemoroıdın de makat catlağınında kesin ve tek çözümü beslenmeyi düzenlemek. Diğer tüm ilaçlar ve kremler anlık rahatlama sağlıyor. Bende de normal doğum sonrası başladı. Bol su içip beslenmeme dikkat edersem geçiyor bir gün bile unutursam tekrar başlıyor. Kabız olmaman gerekli.
Ceronimo35
Hemoroid için ibrahim saraçoğlunun çobançantası kürünü deneyin derim çok faydasının olacağına inanıyorum kendim değil ama ailem çok faydasını gördü
Deniz2961
[bilinmeyen] yok cnm kahvaltı arasında
1663
[bilinmeyen] Proctoglyvenol suppozotuvar ve krem kullanmanızı öneririm
Deniz2961
[bilinmeyen] afedrsnz ama tas gibiydi Bn ikinma dan cıkmıyor Du ama ılc tan snra kıvamı baya uyusamş ikinci buyuk tuvalette baya rahat cıktım ılkkı yine azda olsa zorladı ama
Tky58
[bilinmeyen] Bende makatta çatlak oldu genel cerrahiye gittim düzeldim iyiym şükür🙄
seydabetul
[bilinmeyen] ben de öyleydim tamamen geçmedi ama rahatlatan şeyleri söyleyeyim şimdi çok daha iyiyim ağlıyordm wcde. Isırgan çayı iç günde bi bardak. Fitil kabına göğüs çatlağı için kullandığın krem( lansinoh ve avent olursa daha iyi) doldur buzluğa koy fitil yap fitil olarak kullan. Wc ye gitmeden zeytinyağına batır kulak çöpünü makatın içini yağla kolay yapmayı sağlıyor. Bol su iç beslenmeni düzenle bikaç gün form çay iç abartmadan dışkı yumuşak olsun ki yarayı acıtmasın. İnşallah azalacak şikayetin sonra bana ve oğluma dua et 😊
Geceumut
[bilinmeyen] sezaryan sonrası oldu 1 ay kadar dr gitmedim ama geçmiyeceğini anladımda artık gittim kanama yapıyodu içeride çaklak olduğunu soyledi geçmeZse ameliyat dedi şükür ilaç işe yaradı. Oturma banyosu verdi ılık suya batıkon doktum birde ssk nın karsılamadığı bı krem 10 gün sonrasında hiç bişey kalmadı. Bu rahatsızlık için özel bi bölüm var bence oraya gitmelisin çok sıkıntılı bi süreç birde ekmek ve katı gidalardan bi süre uzak dur