Doga80 Kakasindaki kan mı yoksa kırmızı biberi mi sindiremedi ayırt edemedim, doktoruna sordum o da takip edelim dedi, başına gelen var mı , yediği şeyleri olduğu gibi kakasinda gördüğünüz oldu mu
defnemiraybebek Doga80 evet havuç muz bezelye neredeyse hepsini 😂 kaptanı tek vermedim genelde havuç falan karıştırıp çorba yapardım o yüzden onu görmedim ama haşlayıp verseydim kesin görürdüm
Dhi Doga80 ben ilk kapya biber çorbası yedirdikten sonraki kakasını görünce çok korkmuştum kıpkırmızıydı :D normal
AdaBebekAnnesi Doga80 Evet normal korkmayın bende gördüm havuçta kapyada muzda da siyah siyah lifler oluyor
ebraz AdaBebekAnnesi ay bende dün öyle siyah lifler gördüm muzdan diye düşündüm sizde öyle diyince rahatladım
Plnyvz Doga80 ayy ben bunu ilk gördüğümde o kadar korkmuştum ki daha yeni ek gıda zamanlarıydı bağırsak kurdu mu bunlar demiştim 😂😂😂
queen_bee Doga80 şehriye çorbası yediğinde oğlumun kakasında domates parçaları görüyorum. Sizinde öyledir bence
AdaBebekAnnesi ebraz Evet bende Instagram’da bir sayfada okumuştum daha önce yoksa görünce çok korkardım 😂
Sebusebu Doga80 ilk zamanlar benim dısında kim ne verdiyse direk kakasında görüyordum 😂 ilk yeşil mercimek verdiğimde kaka yapmadı sanki direk yemeği cıkardı oldugu gibi duruyordu tane tane😂😂
Doga80 Sebusebu çok tuhaf ya bizde yeni başladık ek gıdaya, her kakada bakıyorum acaba ne görücem bu sefer diye