ebru5261 2.5 aylık bebegım var gündüz güzel emiyor 2 saat arayla emıyor ama gece uyanmıyor ılk ay acıkınca uyanırdı 4 saatte zor kalkıyor mesela gece 1 de yedırdım sabah 5 de beş dk emdi uyudu normal mi
sevvgi ebru5261 çok küçük değilki bebeğin, acıkınca kendi uyanır zaten uyandırma bence. Beslenmek kadar uykuda çok önemli bebekler için.
Aminehumamoms ebru5261 benim kızımda iki aylık gündüzleri hiç uyandırmıyorum 3 saati geçince uyandırıyorum ama geceleride 3 saatte bir emziriyorum
ebru5261 Aminehumamoms gece 3 saatte bır uyanıp emıyor mu ben zor uyatıyorum uyannca da çok az emiyor ama normale göre
btgy Benim bebeğimde gece hiç uyanmıyor 2.5 aylık zorla uyandırıyyorum hatta bu gece bende uyumusum vicdanazabı çekiyorum😞
tugba2407 ebru5261 benimkide aynı 5 dk emip uyuyor bidahada memeyi almıyor 2 ve 3 saatte bir kucağına alıp yanadır emzir
Aminehumamoms ebru5261 10 15 dakika anca emiyor zaten mideleri çok küçük oluyor bu zamanlarda ondan kaynaklı
helenistikbazalika ebru5261 bizim dr da sıkıntı mı var acaba ya benim ki 5 aylık doğduğundan beri 2 saatte bir emziriceksin gece gündüz diyor hala. Burada okuyorum sürekli bazı anneler gece hiç uyandırmıyor vs yda 3 4 saatte bir yada ne zaman emmek isterse diye.
tazeanne378 Benim de 2,5 aylık bazen uyuya kaldığım gecelerde vicdan azabı çekiyorum hiç uyandırmasam sabaha kadar uyuduğu oluyo
ebru5261 helenistikbazalika senınkı büyük ya uyandırma Uyandırabılıyor musun acaba mesela suan denıyorum bana mısın demıyor uyuyor
churchil ebru5261 kilo alımı iyiyse artık geceleri uyandırmayın diyorlar. Uyku da lazım çünkü kendisi acıkınca uyanmıyor mu çok mu geç uyanıyor