gullusah7 poncikbiranne190_ cici bebe mi doktorlar kendini yırtıyor vermeyin illa verirseniz de kendiniz yapın diye
gullusah7 ogrt123 minyon olabilir her bebek kilolı oluck diye bir kaide yok ayrıca kılosuds iyi önemli olan bebeginin sağlıgı
Deniz001 ogrt123 benimki de geç doğdu 2900 , şimdi tam 8 aylık 7 kg bize de öyle diyorlar ama hem hareketli hem de pek de iştahlı bir bebek değil. Mama bile yaramadı bize 😂
bebegimm0060 ogrt123 sanki ayına göre biraz zayıf gibi benim oğlum 4 aylık 7400 kilosu ama sağlığı yerindeyse sorun değil bence yeterki sağlıklı olsun
ogrt123 bebegimm0060 doğum kilosuna göre gayet iyi doktor sizin doğum kilonuza gör bebeğiniz kilolu olabilir mi
Sevdasvnc ogrt123 bu uygulamayı kullanıyorsunuz bebek takibinde boy kilo bölümünde persentil tablosu var oradan bakın.
Mihrima ogrt123 merhaba benim bebegimde 2kilo 220 gr doğdu 8 aylık ve 6kilo 200gr 35+4 haftalık doğdu. Bende çok istiyorum kilo almasını elimden gelen herşeyi de yapıyorum ama yok kilo almıyor
poncikbiranne190_ taa neden siz herseyi dört dörtlük mu yapıyorsunuz? Üstelik o aydaki kucucuk bir bebege ev yapımı cici bebe olduğunu dahi anlamayacak kadar cahil bir anne
taa poncikbiranne190_ yok cahil anne lafı tamamen size aittir ben herşeyi 5 5 lik yapıyorum herkesten bi tık fazla özverili