Prensesannesii44 tercih kılavuzu yayınlandı İstanbul’u zorunlu kılmışlar ipka verdik bakalım tercihte yapicaz yine siz nereleri yazacaksınız neredesiniz
egeemm Prensesannesii44 ay eşim erkenden uyuduğu için burdan haberim oldu. İpka vereceğiz Konyadayız ama ikinci ipka olacak kabul olmaz diye pek umutlu değiliz
Prensesannesii44 marsiyen bizde ikinci şarktayız ikinci senemiz Bingöldeyiz ipka verdik ilk tercih batman ya da van olacak
marsiyen Prensesannesii44 Yeni bir şey geldi ya bulunduğun yerde çift şark imkanı gibi bir şey idi. Erzurum un senesi de düştü. Bizim bir yıl kaldı çift şark bitmesine. Toplam 6 senede çift bitecek.
Prensesannesii44 marsiyen biz şarktan şarka geldiğimiz için suanki yerimizi bir sene eksik yapmış olduk 4ten 3 e düştü daha sonra egm bir yıl normal süreyi kisaltti bizimki 2 ye düştü 🤣ipka verdik.ipka kabul olursa 3. Şark olacak 🤣
egeemm Prensesannesii44 ilk ipkaysa kabul olma ihtimali yüksek canım. Biz ipka vereceğiz ama kabul olmaz diye pek umutlanmiyoruz. İlk tercih Bayburt 😂
marsiyen egeemm Umarım bebeğim çok küçük bir de seneler sonra tekrar şark istemiyorum. Uzaklıktan bıktım.
egeemm marsiyen inşallah ilk tercihiniz çıkar. Sizi çok iyi anlıyorum bizde Aksarayliyiz o yuzden memleketimizden uzaklaşmak istemiyoruz.