Huma_kus34 Kızlar Ben ilk defa kullanıcam Karaca markasının 3 yıl önce ceyızımde almsıtım şuan kullandım ama yantarafından su akıtıyo hiçte öyle fıs ses cıkmıyo neden olabılır
Prensimm Huma_kus34 kız kardeşimin de karaca oda diyordu su akitiyor yandan oda çözüm ariyodu acaba lasitigindemi sıkkınti var
rivrivyapma Huma_kus34 kırmızı kapaklı mı benimkinde de fıs fıs ses çıkıyo havasını çıkarmadağım halde
12345678fatma Huma_kus34 Bende 2 sene önce ceyizime aldim 2 senedir kulaniyorum karaca cok şükür memnunum ya hiç akitmiyor
Asya3870 Huma_kus34 bende tefalin aldım . dediğiniz gibi su akıtıyordu. Max seviyesini geçmediğim halde. Çokta su doldurmadim yani içerisine ona rağmen öyleydi. Hemen geri gönderdim kapağını değiştirmişler düzeldi sorunum canım
sevimailesi Huma_kus34 kapatma işlemini doğru yapmadınız büyük ihtimal hava aldığı için yanlardan akıyor
Heymissbon Huma_kus34 5 yıldır kullaniyorum benimkide oyle olmaya basladi muhtemelen lastikten kaynakli.
asrinhatasi Huma_kus34 ben Bernardo kullanıyorum normalde sorun yaşamadım hiç ama geçen dediğiniz şeyi ben de yaşadım. Kapağın iç kısmındaki düdük bağlantısı gevşemiş onu sıkıladım geçti bir bakın isterseniz.
sevimailesi Huma_kus34 canım kilit kısmını duduklunun tutma yerleri yani saplarina tam denk getirmen gerekiyor getirmedigin zaman hava alıyor bu sefer şu sızdiriyor
Tuba_2020 Buhar ayarı var orayı 1 e getirdiniz mi?benim eski düdüklüm de karacanındı aklımda kaldı derecelerini kontrol edin isterseniz
Huma_kus34 Tuba_2020 kpatırken sıfırda oluyo kapattıktan sonra ayarlıyorum şimdi nasıl yapıyım kapatmadan bire alıyım sonramı kapatıyım