ozlemckmk Arkadaşlar doktorumuz ozel menenjit aşısı oneriyo yaptiran var mi devlet karsilamiyomus galiba
Mirac_21032019 ozlemckmk ilk dozunu yaptirdik ikinci dozumuzu yaptiricaz bu ay evet devlet karsilamiyo 400 tl fiyati
Busraoxuz ozlemckmk doktorumuza daha dun sordjm , buyuk sehırlerde zorunlu orada fazlasıyla goc var ve rısk cok fazla dedı. Burası ıcın sımdılık gereklı gormuyorum dedı. Bır yastan sonra duruma gore yapılacak. Ama rota vırusu ılk doz yapıldı.
PonciKom Mirac_21032019 bısey sorabılırmıyım 2 doz olunca tek 400 tl verıyorsun degılmı yoksa 800 tlmi
ozlemckmk Devlet neden karşılamayo madem.yapilmasi gereken bi aşıysa ayrıca her dozumu 400 toplam fiyatimi
Mirac_21032019 ozlemckmk her dozu 400 tl evet...bilemiycem devletin neden karsilamadigini ne zaman dogru bisi yaptilarki zaten...doner sermaye meselesi iste
RabiAyaz24 Melhakars ilk doz 9 aylıkken yapıldı şükür bişey olmadı diğer doz 1 yaş aşılarıyla yapıldı 4 adet aşı oldu o gün biraz huysuzluk ve ateş yaptı yani ateş fazla değildi 37 falandı sabah bişeyi kalmadı
Minicikeller İlk doz bexsero ve nienrix yaptırdık 400tl +280 İkinci doz sadece bexsero yaptirdik 400 Üçüncü doz kaldı oda bexsero + nimenrix 400+280 ediyor. Devlet hastaneleri de destekliyor bu aşıyı. Zaten yurtdışında zorunlu. İnşallah Türkiye'de de böyle çalışmalar yapılır :/
[silindi] Doz yapıldı bexero 500 tl 😏 devlet pahalı aşıyı karşılamaz ztn klasik anca su çiçeği karma😂 yazık bu milletin hali yaptıramayanların cocugunun ne günahı var yazık
zeynepzeze Pahalı olduğu için Devlet karşılamıyor. Ama mutlaka yapılması gereken bir aşı. Bebeğin ayına göre yapılacak aşısı değişiyor. 450 Tl verdim.
Gamzeli2206 RabiAyaz24 benim bebeğim şuan 6 aylık roja nın 2. Dozunu bu hafta yaptırıcam bunlara kaçıncı ayda başlamalıyım menejite
Eliffy Fakir bir ülkeyiz maalesef devlet o yüzden karşılayamıyor. Paralı olduğu için de kafa karışıklığı oluyor ama imkan varsa kesinlikle yapılmalı. Rota ve menenjitin ilk dozlarını toplam 531 ₺ ye yaptırdım geçen ay, 2.dozlarını da bu hafta yaptıracağım.