Birkizannesi123 Oscarasar bizimki Polisan kuflenmeye falan karşı salonum yanmıyor parkeler boya kenarları falan hep küf siyahlasmis ama boyada hicbisey yok tavan kismindan su damlıyor orda bile hiç bişey yok
Oscarasar Berilsmom13 sanırım bu markanın rutubet önleme boyası yok bana bu özellikte lazım ama yinede teşekkürler 🌸
Oscarasar Birkizannesi123 ciddimisiniz tam olarak böyle birşeye ihtiyacım var benim. Bu küf önleyici boya polisanda tek seri demi yani benim alacağım da sizinkinin aynısıdır muhtemelen
delirmeceler Oscarasar filli boya ben evimi kendim boyuyorum hemen hemen tüm boyalarıda denedim geçen yaz ilk defa filli boya deniyeyim dedim inanılmaz beğendim bundan sonra şaşmam he boya parası önemli değil dersen stella boyada efsane ama inanılmaz pahalı
Birkizannesi123 Oscarasar biz memnunuz annemin evine sonra dayimda annemden gördü oda kendi evine, Polisan elegans küf önleyici tam silinebilir antibakteriyel iç cephe boyası şimdi baktimda
Oscarasar BaranOgur peki küf önleyici boya olarak eşiniz hangisini tavsiye eder acaba sorabilirseniz çok mutlu olurum 🌸