aspanda Sezeryan sonrası ağrılarınız için porol mu kullandınız minosrt mi hangisi etkili çok ağrılarım var 🥲
Alisalpa aspanda doktorum profesör Antibiyotik ve suda eriyen ağrı kesici yazdı dexday ismi Günde bir kere içmeme izin verdi diğer saatlerde parol aldım çok memnundum çok iyi geldi bu arada emziriyordum gönül rahatlığıyla içebilirsin demişti
MelihAsk28 Parol aliyodum ben sezeryan dan sonra bide antibiyotik vermişti doktorum ikisini alınca baya azaliyordu ağrılarım
Duyulurum aspanda ilkinde hiç kullanmadim manyak olduğum için herhalde. İkincide minoset kullandım doktor onu yazmıştı
keremelos Parolum da parolum kaç yıldır başka şey içmem ama sezaryen sonrası çok şükür ağrım olmadı rahat atlattım
HAH aspanda ben parol kullandım minoset bende işe yaramadı. Seseryn ağrınız mı ver baş ağrınız mı? Ben spinal anestezi aldım sezeryan doğumda ensem çok ağrıyordu doktor kafein ilacı yazdı bana. İki günde ağrı falan kalmadı çok şükür
Selimoglu10 aspanda antibiyotik ve arveles vermişti doktorum. Bir migren hastası olarak parol ve minosetin bir işe yarayacagini sanmıyorum. Dua etmek daha etkili olur düşüncesindeyim. Çok geçmiş olsun.