Beyninizikullanmakucretsizdir beyzzsenturkk_ fırında kaşarlı mantar yapacam sende öyle bişey yapabilirsin 🤤
dygefe Beyninizikullanmakucretsizdir ay benim yengem içine patates de koyuyor çok güzel oluyor. Canım çekti ben de yapacağım akşam 😄
Zeytin-gozz1 beyzzsenturkk_ anneme gidicem akşam inşallah bakalım ne yaparsa onu yicez .valla taş olsa Anne elinden lezzetli oluyor ya başımızdan hiç eksik olmasınlar inşallah 🙂🙏
EkiminAnnesi beyzzsenturkk_ Tarhana çorbası Patlıcan musakka Pilav Haydari ve salata Öğlen yemekhanede çıkan yemek menümüzdü 😂
terliklerimlegeldim EkiminAnnesi Ay hepsine ayrı ayrı bayılırım kıııızzz üfff keşke hazırı gelsede yesek djkddjkdkdk
findiginannesi_ beyzzsenturkk_ Havuçlu şehriyeli yoğurt çorbası yaptım akşama lahana salatası ve etli fasülye yemeği
findiginannesi_ beyzzsenturkk_ Mantarı sote yapıp içine katabilirsiniz yanına pilav ve çorba güzel olur
bomgomy beyzzsenturkk_ mantar sote , mantar tantuni de cok guzel oluyor sadece mantarla yapıyorsun biber falan , tarıflerı var bak dene harıka oluyor😋
Beyninizikullanmakucretsizdir dygefe ben kırmızı biber tek koyuyorum nedense ikisini çok yakıştırıyorum 🤤 yap yap çok güzel oluyor şimdiden afiyet olsun 😍
NmalkoC beyzzsenturkk_ tavuklu mantarlı makarna yapıcam ben yanınada çorba ama ne çorbası yapıcamı henuz düşünmedim