Fyznr0604 beyzzsenturkk_ fırında kuşbaşı doğranmış tavuklu tava yapacağım. Pirinç pilavı yayla çorbası salata.
beyzzsenturkk_ Satranc ya bizde benden baska yiyen yok seviyorum ama tek yiyince istahım kaçıyor kızımında alerjisi var 😂 size afiyet olsun
Beyninizikullanmakucretsizdir beyzzsenturkk_ fırında kaşarlı mantar yapacam sende öyle bişey yapabilirsin 🤤
bomgomy beyzzsenturkk_ mantar sote , mantar tantuni de cok guzel oluyor sadece mantarla yapıyorsun biber falan , tarıflerı var bak dene harıka oluyor😋
beyzzsenturkk_ mervebb adı nedir bilmiyorum tam ama büyük baya büyük dolmalık kırmızı biberlerim var etli diye almıştım dolma hariç kızartma hariç mantarla fırına versem yakısır mı acaba
nurkaradirek beyzzsenturkk_ bugün evde tek olduğuö iç’in fırında sebze yeter de artar😃 Bu postu kaç gündür açaym diyordum sen benden önce davranmışsn😄
nehirsude0 beyzzsenturkk_ ıspanaklı birde pırasalı tepsi böreği mercimek çorbasi turşu falan kaynanamda kelle paça yapıyor🤮
findiginannesi_ beyzzsenturkk_ Mantarı sote yapıp içine katabilirsiniz yanına pilav ve çorba güzel olur
Balkizlarim beyzzsenturkk_ ıspanak , meyhane pilavı , tarhana çorbası , çoban salata , yoğurt yaptım muhallebili çikolata soslu tart kek kaldı kızım gelince okuldan kız kiza birlikte yapmak için bekliyorum 😄 🌹