NmalkoC uykucukoalaa e bebekten indirimden mercedes jeeplerden almıştık biz arada 2. Urune %50 indirim oluyor 2 akülü almıştık mesela 24 bin yerine 18 bine düşmüştü onları takıp edebilirsiniz
Yasemin-kckdgn uykucukoalaa bende haftasonu alacağım sizin bebiş kaç yaş yada aylık ? Bende okuyayım yorumları🤗
uykucukoalaa Yasemin-kckdgn 2 yaşına girecek 3 ay sonra tam zamanları sizinki kaç yaşında bende bu hafta alacağım biraz daha araştırayım dedim 🌸
Yasemin-kckdgn Oscarasar bende bu jeep olanın beyazına baktım pilsanın internet sayfasında bide yerinde gidip bakacağım bu hafta sonun
Yasemin-kckdgn uykucukoalaa benim oğlum 15 aylık yaza tam ideal olur diye düşündüm bahçe de büyük bide uzaktan kumandalı olması çok iyi sizde güzel günlerde kullanın 🙏
uykucukoalaa Oscarasar evet evet bende sağdaki gibi jeep modeline bakıyorum 2 gün önce indirime girmiş 5500 e ama kaçırdım maalesef 🥺
Yuzuklerin_efendisi0 uykucukoalaa Biz trendyoldan aldık geçen hafta, kesinlikle Pilsan tercih edin garantide eve kadar geliyorlar.
uykucukoalaa Yuzuklerin_efendisi0 ay çok güzelmis güle güle kullanın rengine bayıldım 💙 bende bu modele bakıyorum ama hep beyaz olanı gördüm bunu nerden bulabilirim acaba
Yuzuklerin_efendisi0 uykucukoalaa biz beyaz diye sipariş vermiştik ama mavi ve 2023 model yollamışlar 😁
uykucukoalaa Yuzuklerin_efendisi0 ay harika satıcı hangisi acaba bakabilir misiniz bende rica ederim belki mavi yollarlar 😅
Yuzuklerin_efendisi0 uykucukoalaa Bu satıcı birde özellikle usb’li iste bizim ondan da var.Yunusoğluhome diye bi satıcı
merve171214 uykucukoalaa Mercedes Benz S63 12V var bizde oğlum 9 aylıkken alınmıştı şuan 27 aylık biz çok memnunuz
Haydinn uykucukoalaa baby hope 437 Q-SUV var bizde jeep büyük arttı yönleri iki cocuk rahat sığar içine gidişi sürüşü çok güzel uzaktan kumanda ile de yönlendiriyorsun içinde şarkılar var eksi yönleri araba bagajına sığmaz ağır tek başıma indiremiyorum 🥹
Alerjikrinit uykucukoalaa pilsan panther aldık biz 2 ay olacak girmediği yer kalmadı çok iyi şimdilik
uykucukoalaa Yuzuklerin_efendisi0 tamamdir Cook teşekkür ederim yazicam inşallah bana da yardımcı olurlar😅