Mlkmstf Merhabalar bebeğim önceden 120 içiyordu şimdi ⅔ gündür 80 cc zor içiyor bu arada tek mama yiyor bide ¾ saat arayla yiyor neden acaba
princees Mlkmstf benim bebeğimde iki buçuk aylık iken tam iki hafta öyleydi çok zordu zorla veriyordum 3 saate y0 tek içiyordu ama zamanla düzeliyor kendiliğinden
Papatya-eylul88 Mlkmstf normal bence.takmayin kafaniza benim bebegimde 3 bucuk aylik bazen 120 bazen 90 içer ben bilirim mesela ne zman 90 ne zman 120 içcegini
Gulsahgrbz Mlkmstf ya benimde 2 ay 23 gunluk 120 cc veriyorum ama bitince cok agliyor ustune emziriyorum kusmuyoda yetmiyo gaaliba
Duygarn Mlkmstf 6 aylık 120 veriyorum. 120 bitince kenetliyor ağzını istemiyor. Kilo alımı normal ilerlediği için sıkıntı etmiyorum. Ama çoğu bebeğe kıyasla hep az içti kızım
Melisayda Bazı zamanlar canları istemiyor olabilir bende sadece mama kullanıyorum keyfine göre bazen çok içiyor bazen içmiyor. 90 - 120 oz arası mama içebilir. Mama anne sütüne göre daha uzun süre tokluk sağlar 3-4 saate olması normal ☺
Mlkmstf Melisayda teşekkür ederim annendütü almıyor diye de diyorum zayıflamasın heryer hastalık dolu 🥲
semayigitalp Benimkindede olmuştu algıları açıldığı için beslenmeye konsantre olamıyorlar.4. Ayda düzeldi benimki
Mlkmstf Papatya-eylul88 bende normalde biliyorum ama bu kaç gündür sağı solu belli olmuyor galiba balgamı da var onu da çıkaramıyor
Mlkmstf Gulsahgrbz evet o zamanlar bizde öyleydik şimdi yiyorken verin en azından 3. Ay itibariyle iştahsızlık başlasa bile kilosu korur
idiko Gulsahgrbz bizimde aynısı. Biberonda bitince çığlık atarak ağlıyor istiyor, meme de alsa yetmiyor. 120 cc den sonra, 60 cc mama veriyorum bazen. Belli olmuyor.
aras18arden23 Duygarn mama değişimi yaptınız mı tadını beğenmediği için içmiyor olabilir benim bebeğimde öyle oldu da
misssunshine Mlkmstf 90 cc veriyorum günde 2 kez filan. Bazen onu da bitiremiyor. Çoğunlukla emzirmeye çalışıyorum tek mama değil ama kilo alımı az gibi geldi bu ay belki de daha çok mama vermem lazım :/ 3 gün sonra kontrolümüz var ona göre şekillenicek beslenmesi büyük ihtimal.