nehirsude0 Anarya:arka geri Cıncık:cam kırıgı Avcarlamak:sotelemek Cırrık:boş boğaz Enik:köpek yavrusu Essah:sahi Fallik:oynak kadın Gıllik:küçük Zumzuk:yumruk Sizce nereliyim? sizde yazın tahmin edelim😂
Ozgebegum nehirsude0 benim anne tarafım Adanalı onların konuşmalarına çok benzettim 😅 acaba Adanalı mısınız 😃
Aptalllarsizi nehirsude0 walla bilemedim😅 He:evet Napisan:napıyorsun Dayza:amcaoğlu Keko:abi Daye:anne Baoo:baba Hadi bakalım ben nereliyim😄
strongmother6 nehirsude0 Nidiyon=napıyon Sayimi= sahiden mi Heri = yok ya anlamında yok heri 😂 Ede=baba Ebe=büyükanne anneanne Eci=yenge Tevek=yaprak Tec=leğen Bunlar geldi aklıma şuan maksms Bilen çıkar mı bakalım 🙌🏻😂
Elfgrn nehirsude0 Mancalari diktiy yimiden gittiy Aburduya sıçarun uşak Düzelu be Pata/pataka yiceymi Bizim çok eskilerin var kelimeleri lakin ben siveden yazan dedim
Emine_elis Aptalllarsizi 2 yıl Diyarbakır Kulp da kaldm insanlar çok iyii helee ki ekmekleriii fn miss gibi çok özledim oralar valla
kirikkalp nehirsude0 Ayükün müü - biliyon mu bunu en çok erkekler söyler 😂 Deell mii - değil mi Şoordaaa - orda Daha çok var da üşendim