Usya34 Cinarinmelek_annesi07 Bırakıyorum beşiğine,uyuyor demeyi çok isterdim ama önce emzirerek sonra da sallayarak uyutuyorum. Tabi yarım saat sonra uyanacağını bilerek 😁😀🧜♀️
Sevdali Usya34 oof bizde böyleyiz 7 aylık oldu çok isterdim güzelce kendi uyusun gazlı bebek olunca eline alan gezdirdi kucakta uyudu hep sonra serina fln şimdi her uykuda yarım saat uğraşıyorum belki daha fazla :(
Susamm Besiginde kendi kendine. Eline uyku oyuncağını veriyorum. Biraz mizirdaniyor. Sonra uykuya geçiyor.
Melisyldz Odasini ayirmadn once kendi kendine uyuyordu ama 1 aydir yatarkn yanina uzaniyorm dalinca çıkıyorum hem azi disleri hemde yeni oda ayni zamana denk gelince boyle oldu malesf 😣 biraktrmaya calisiyim diyorm ama disleri cok zorluyo o yzdn bisey yapmiyorm smdilk
Misskokulum Cinarinmelek_annesi07 gündüz uykularını genelde kendi uyur anne karnı sesi eşliğinde gece uykusuna geçişte hafif sallayarak+anne karnı sesi gece emzirdiikten sonra da kendi kendine uyur 🥰
Usya34 Sevdali Biz bide kundaksız uyumuyoruz ya kundaksız yatırayım diyorum ellerini çıkarıp gözünü ovuyo, olan uykusunu da kaçırıyo, uyumadıgı da çıldırıyor. Nasıl kundagı bıraktırıcam bilemiyorum 🤦♀️☹️