mrv300723 Merhabalar bebeğime günlük sütten yoğurt mayalamak istiyorum bimden alacağım fakat üzerinde günlük yazmıyor personel bu olduğunu söylüyor doğru mu kullananlar bakabilir mi
BuzluLatte mrv300723 evet bu günlük süt, bir de bir arkadas başka süt atmış o da altın süt. Farkı altın sütun protein oranı yüksek. İkisinide mayalanacak sıcaklığa getirmeniz yeterli. Kaynatmaniza gerek yok🌸
mrv300723 Beyninizikullanmakucretsizdir teşekkür ederim peki bunu da çiğ süt gibi pişirecek miyim yoksa normal mayalanma ısısına gelmesi yeterli mi
mrv300723 Duyulurum hangisi acaba ? Eskiden cam şişede oluyormuş üzerinde günlük yazıyormuş ama bulamadım
mrv300723 Duyulurum şimdi gördüm tamamdır bu da vardı bunu alayım o zaman peki sizede sorayım çiğ süt gibi kaynatayım mı
Yasemin158 BuzluLatte nasıl günlük süt oluyor ozaman yogurt yapılacak sütler ev yapımı olan direk inekten gelmiş olması gerekmiyor mu
Maviiiii Bu sutlerden kaynatmadan yogurt oluyor mu ya cig sutten cekiniyorum da ben ? Bunlar pastorize edilmiş cig sutle yapilmis gibi iyi oluyo mu arkadaslar bu sutlerle?