alp3413 Kez direksiyondan kalan ben arkadaşlar yapamıyorum olmuyor demekki ama pes edip bırakmalımiyim bu işi sizce çünkü aynı sonucu almaktan yoruldum
papatyam-34 alp3413 ayy bende geçen ay dosya yaktım hemde hep sinyalden en son hatam da sinyali yaktım ama erken yakmışım galiba dönerken sönmüş farketmedim ve kaldım oysa bitmesine 5 dakika vardı öyle üzüldüm ki 🥹 2. Kalmam da tamamen kurulla alakalı idi hakkımı yediler ama ben yine de devam ediyorum pes etmedim 4 hak daha aldım belli bir ücret karşılığında inşallah bu son olur 😂 sizde pes etmeyin yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bazı komisyon üyeleri gerçekten çok cinsler hiç hata kabul etmiyorlar bazısı var iki üç hata bile kabul ediyor inşallah bize de iyileri denk gelir
Deletedmom_106 alp3413 ben 2016 da aldım . O zaman bu parkurlar falan zorunlu hale yeni gelmişti . Yengem ler bi kaç sene önce almıştı benden .sadece tur atıp aldılar ışıkmış yokuşmuş park falan hiç biri yoktu onların zamanında.Ben o zaman arabam olmadığı için sadece kursun gösterdiği kadarıyla ezberledim parkuru 🤣 ezberle yaptım hepsini tek seferde geçtim. Ya özel ders alıp gidin yada sizde ezberleyin benim gibi . İnanın ertesi gün nasıl araba sürülür deseler bilmezdim. Kurs yetersiz olduğu için tek başına bari böyle yapacağım şeyleri sadece günü kurtaracak kadar öğreneyim dedim. Şmdi aracımız var kullanıyorum da ( otomatik🤣)
Babybloom alp3413 bırakmalısın. 4 kez deneyip olmuyorsa belki olmaması daha hayırlıdır. Allah korusun yaptığın hataları sınavda değil, trafikte yapsan sonucu ne olur. Bazen bir şeylerin olmamasının bir nedeni olduğunu düşünmek gerekir
alp3413 Deletedmom_106 sarı da geçtim durdum ama geçmiş oldum tabi ışıkları biraz Deletedmom_106 istop ediyorum
alp3413 papatyam-34 Orası öyle ama yıprattı beni bu süreç bebekle iyice yetersiz hissettim , 4 hak alınca normal ücretin ne oraninodeniyor acaba
alp3413 papatyam-34 bende noramlde istop ediyorum sınav heyecanı ile ama bu kez de sarı ışıkta geçmiş oldum🤦🏼♀️
Maka_Paka Pratik yapmadan kursa gitmeyin. Onlar bir hakt öğretemiyorlar. Su ağaç denk gelecek arabanın tekeri, burdaki sarı çizgiyi görünce kır, pet şişe koymuşlar atmadan onu gorunce bilmem şunu yap gerçek hayatta bunlar varmış gibi.
papatyam-34 alp3413 bir kere istop etme hakkı var diye biliyorum bende bir kere istop ettim devam et bir kere istop hakkın var dediler 😂 Ama sinyal asla affetmiyorlar 😐 Bir de ben çok zorlaştığını düşünüyorum çok incik cincik şeyler var sanki gerçek hayatta biz sarı çizgi duba arası falan hesaplayacağız 🥹
papatyam-34 alp3413 İstanbul da oturuyorum Erengazi sürücü kursuna gidiyorum sınav alanı da kursun az ilerisinde
alp3413 papatyam-34 bende İstanbul Sultanbeyli Allah yardımcımiz olsun hoca bugün yine diyir müfettiş bugün hiç kimse gazı işte fites geçişlerini bu kadar iyi yapamadı heyecan yapiosun diyor haklida çok iyi hakim olduğum şeyi sınavda yapamıyorum bununda aklım almıyor belki üniversitesi sınav streslerimden kalan bir sınav fobisi bu😔