Oglusumunannesii yavuzselim5554 ben chicco almıştım kocaman bisey taşınmıyor sonra gittim basit olanlardan aldım zaten mama sandalyesinde vakit geçirmeyi de hiç sevmiyor benimki
kuzey0301 Nil2022 yok canım mama sandalyesi inde olanı var emniyet kemeri bazı çocuklar bağlamak istemiyor direk zeminde kayıyor sandalyeler
Nil2022 kuzey0301 bilmiyorum yüzlerce mama sandalyesi içinde bir tane bile yok internette. Zaten güvenlide değil. Önemli olan tek şey tam dik oturuşu olup kemerleri düzgün olanı.
prensesinannesi11 yavuzselim5554 ben e bebekte baby plus sweet modelini almıştım yüksekliği ayarlanabilir koltuğu ayarlanabilir tepsisi çıkarılıp yıkanabiliyor
Balkabagi Zehra1908 Ben kemerinde hiç sorun yaşamdım canım. kemeri doğru taktıysanız askılardan da ayar yapınca ideal aslında ölçüsü.3 aşamalılar 2 kademe arkaya 1 kademe de dik duruş pozisyonu oluyor canım
Zehra1908 Balkabagi askılardan ayar yapınca bile çok sıkı canım ya oğlum sıkıştı resmen içinde bir de yatma kademesi değil benim dediğim tepsi kademesi için üç kademe diyor ama sadece iki kademe çalışıyor sende de öyle mi
aslann1 Meryemsareninannesi bende babyplus aldım 1.5 ay sonra inşallah kullanmaya baslicaz memnun kalmanız sevindim cok kullanisli ve sağlam gozukuyor bebegimde iri bebek oldugu icin saglam birsey almak istedik umarım bizde memnun kalırız 🥺
Balkabagi Zehra1908 1. Kademe tepsisiz kullanım 2. Tepsili kullanım bir de tepsinin sıfır olması için kolların yukarı kaldırıldığı ayar var canım