lamiakus Zeynep230523 detay için tesekkür ederim günlük ne kadar su içmeli suan 5 bucuk aylık. Ünternetten baktım 6 aydan büyüklerde günlük 1 şitre yazıyor. Benimki yarım çay bardagı bile içmiyor onu bile zorla içiriyorum
Zeynep230523 lamiakus ek gıda başladıysa her ek gıda sonrası az az yudum içirin . günlük 100 ml ( çay bardağı kadar yapar ) . Sonra alışıyor kendi içmeye başlıyor .
Zeynep230523 lamiakus zeytinyağı ile sürekli içirip dışkılatılan bebeklerde ilerde bağırsak temelliği oluyor bunun yerine bağırsağı ek gıdaya alıştırmak ve kakayı takip ederek beslemek daha mantıklı sevgili anneler lütfen 🙏
lamiakus Zeynep230523 şimdi kabızya kesmelimiyim ek gıdayı. Zaten zeytinyağında pek bi yardımı olmadı
ysmntg Zeynep230523 içerince değil de zeytinyağı ile makata uyari yaparak diskilatanlarda oluyor o bahsettiginiz
Zeynep230523 lamiakus ek gıdaya devam kesinlikle kesme ! .. :) Dediğim gibi yaparak ver bir öncekinde yazmıştım çok yardımcı olacak sana yeşil kabak :) günde bir kere sadece ( 1 çay kaşığı zeytinyağı ekle ) ve emzirmeye devam tabiki . Sabırsızlanmanı anlıyorum benim bebeğim 6 gün sonra yapmıştı sonra 5 gün sonraki günler gün aşırı ve sonunda her gün e döndü çok şükür 😅
Sokella Ben genelde ek gıda da verdiğim ürüne koyuyorum bir çay kaşığı, direk zeytinyağ midesini bulandırmış olabilir bence yemeğine katarsanız daha sağlıklı olur ama tabi siz bilirsiniz 🤷♀️
ysmntg lamiakus linç yiyebilirim ama 25 günlükten başladık vermeye gaz sancisina en etkili yontemdi bizim için destekleyen doktorlar da var Bir çay kaşığı ucu kadar emre anne sütüne karıştırarak azar azar veriyordum böyle yapmayınca yutmasi zorlaşıyor Zeytinyağını da bildiğimiz güvendiğimiz kişiden aldık karışım yag olmasın diye 5bucuk aylik için hiç sorun olacağını sanmam Ayrica anne sütüne icerik yapısi olarak benzer bir yağmış arastirabilirsiniz
Baklavanida lamiakus sağlık ocağında çalışan hemşire Arkadaşımdı zeytinyağını direk ağızdan verme mamasına karıştır demişti