songulcandas Kızlar sormak istediğim bi konu var abimin eşi yengem şu an 3. bebeğine hamile doktor plasenta pervia demiş zamanla düzelir mi acaba neler yapabiliriz nelere dikkat etmek gerekir
Smrhls songulcandas ben tam olarak previa deyildim ama benimde plasenta aşağıda dedi doktor zamanla yukarı çıkar dedi şuan 29+5 oldum doktora gittiğimde biraz çıkmış ama kanalı kapatmadigi sürece sıkıntı olmaz zaten dedi tek sıkıntı normal doğum olmaz yengenizin en ufak kanamada doktora gitmesi gerekli birde çok fazla iş yapmamali çoğunlukla yatıp dinlenmeli
Eylul301023 songulcandas benim tam olarak değildi ama plasenta asagidaydi dikkat et demişti doktor çoğu şeyi yasaklamisti yat hep demişti sonra 20.haftamda gittiğimde detayliya düzelmişti
Ahsenkly songulcandas benimde aynı şekildeydi düzelmedi rahim ağzını kapatıyordu sürekli kanamam oluyordu kaç kere hastanede yattım kanamadan sonra planlı 37. Hafta sezeryan doğum olacaktı ama 36+2 de suyla beraber kanamam oldu sancılarım başladı doğuma aldılar şuan 5 buçuk aylık çok şükür 🙏
songulcandas Smrhls onunda tam kapalı değilmiş 1 aya düzelmezse sezeryan demiş doktor birde erken doğum riski de oluyormuş sanırım
Ask-cocuk1 Evet benimde plesenta asagidaydi 3 hafta erken doğurdum son haftalar ayakta kalmasin yatsin dinlensin sezeryan oldum
kizinaasikbiranne Benimde 33 haftada öyleydi ama pek önemsemedi doktor çünkü zaten sezaryen olacaktım zorunlu olarak. He düzeldi mi diye soruyorsanız 34. Hafta biraz düzelmiş dedi 36. Hafta planlı sezaryen oldum .
Glrmila 16 haftada benimde ayni sekildeydi hatta ilişki yasagimiz vardi.tam hatırlamıyorum ama sanırım 22 24. Haftalarda sıkıntı geçmişti
tefe benimde 3 aylıkken falan öyleydi daha sonra düzeldi benim doktorumda önemsememişti düzelir demişti ben çalışıyordum yani yatma gibi bi durumumda hiç olmadı hep ayaktaydım ve düzeldi hatta normal doğum yaptım