yirmiikikasim23 Kizlar bebegimin ust dudakta pamukcuk var gazli bezle temizliyorum 2 saat sonra gene ayni 5 gundur yineleniyor surekli aile hekimi ilacta yazmadi varmi onerileriniz ?
ZeynepOzcan yirmiikikasim23 karbonatı seyreltip gazlı bezle sil canım benim bebeğimde de olmuştu bunu yaptığımda geçti çok şükür
Melek2845 yirmiikikasim23 karbonatli suyla bastırarak sil demisti bizimki bide her sildiginde emziriyosan gogsunu sil emzik biberon varsa kaynat ayni anda dedi. Bi martar türeviymis pamukcuk agzini siler emzik biberon temizlemezsen tekrar olur dedi ben uyguladim 1 hafta demeden gecti
Zeliff yirmiikikasim23 her emzirmeden sonra bebeğinizin ağzını ve göğsünüzü karbonatlı suyla ıslattığınız gazlı bez veya pamuklu kumaşla silin. Ağzına aldığı emzik biberon oyuncak vs ne varsa hepsini sık sık temizleyin. Bazen acı verebiliyor beslenmek istemeyebiliyorlar o yüzden minnoşlar. Bize mikostatin damla vermişti doktor onuda kullanıyorduk oda iyileşmeyi hızlandırmıştı. Geçmiş olsun 🌼
babahakan Mikostatin 1 ml günde 2 defa Crystaline antiseptik dezenfektan günde 4 defa 1 fıs Özel bir doktora gittik 5 gün bu şekilde kullandık geçti siz de bir sağlık çalısanına danışıp kullanabilirsiniz belkide
yirmiikikasim23 babahakan bir ilgilense saglik ocagi doktoru kullanicamda ilac bile yazmadi karbonatli suyla sil gecer dedi
babahakan Pamukcuk sadece ağız içinde oluşmaz boğaza da inebilir dedi, mikostatin damlattık, sprey olanıda gazlı beze sıkıp ağız içini sildik daha sonrasında da ağız içine sıktık spreyi
yirmiikikasim23 ZeynepOzcan ya aksam yapiyorum aabah oluyo sabah yapiyorum aksam oluyo gitmiyoki hic😒
nazlii1_ yirmiikikasim23 sağlık ocağına yada çocuk doktoruna götürebilirsinjz. Ama acile gidip doktora da yazdırabilirsiniz belki hafta sonu girdik ya