HaticeY BusraElaa [bilinmeyen] ilk defa duydum gaz için paronax ın iyi geldiğini gazdan duramıyordu oğlum özelin aciline gittik 1 buçuk aylık bebeğe lavman yaptılar 😭 fitil rahatlatıyorsa çok sıkıştığında kullanabilirim bende o zaman şimdi 2 ayı doldurdu tabi
BusraElaa HaticeY hayır gaz problemini çözmedi bebeğim 4 günün sonunda rahatladi bütün gazlarını çıkardı ama çok yorgun ve huzursuzdu uykuya dalamiyodu ondan verdim gazı gidericeğini hiç sanmam
Zuzuu BusraElaa oğlumu sünnet ettirdiğimde vermişti doktor aynen baya uyutup sakinleştirmişti sünneti kolay atlattık o yüzden
Alimran BusraElaa evet kesinlikle Harika bi fitil mızmız uykusuz huzursuzken yarım fitil veriyorum hemen kesiyo ağrıyı hop uykuya dalıyor 4 5 saat kesintisiz uyuyo
Neslihankarabal Valla ben dun aksam mecbur kaldim yarim attim. Aksama kadar soguk ter döktü uyumadı surekli kustu yapmadığım masaj falan kalmadi ama gecmeyince mecburen yaptim. En azindan uyuyarak bebegim dinlendi. Keyfiye atılmasına tabiki karsi olmayan yoktur ama mecbur kalınca da baska çaremiz olmuyorki. Cocugun cigliklarina sismis gözlerine gelde dayan. Anne yuregi napayim
BusraElaa Neslihankarabal Böyle durumlarda normal bence vermek çünkü bebeklerde mahvoluyo ama keyfi verilmesi sacma ve iyi değil
Ceylinsila Kızlar lütfen yardımcı olun paronax yarım kullandım bebeğime bayginlasti utanmıyor sadece gözü kapalı süt veriyorum emen çocuk emmiyor ne yapacam bilmiyorum etkisi kaç saatte geçer
Ekin-melek22 BusraElaa aman verirsen dikkat et, doğal vazelini sür biraz kaygan olsun makatı öyle ver fitili. Çatlak falan olmasın :(