hvva NatashaRomanoff klozet kapağını da açmayı öğrenmiş bizim hanımefendi duş alınca fln içerisi nem olmasın diye açıyoruz makineler orda diye kimseye çaktırmadan bulduğu ilk fırsatta orda oluyor
NatashaRomanoff hvva ona da atamam ki annemde sağlam değil bacakları ağrıyor beli ağrıyor yoksa O da getir diyor da ahhh 😬
Htcypc hvva niye ortayami siciyolarmis bebeleri 😁 her bebegin mutlaka yaptığı birsey var ben hic duymadim benim bebem bisey yapmadan büyüdü diyeni çocuk bu meraklılar
Seldaaaaaqaaq Bir keresinde bende kuaför de gördüm çocuk elini klozete daldırıp oynuyordu annesine söylediğim halde saç boyamasından ödün vermedi
hvva NatashaRomanoff geçmiş olsun benimki yeni ameliuat oldu otobüsle yolculuk yapamam diye gidemedim iyileşince otomatik yaza dohru atacam naparsa yapsın özlemiş oluyor 🤣
Nurdan06 Bizde icme durumu olmadı ama bulduğunu oraya atıyordu artık sürekli peşinde gezer olmuştum çok zor gunlerdi bı an ogunleri animsadim😀
ey25eb25en Sevsevde Yani parmakları şişmişti yar olmuştu geçmesini bekledik. Agzına değdirse agzında yara oluyordu mikrop kapıp kana giderse kötü her türlü hastalık olur Allah korusun