Eylul301023 hddd 3 buçuk aylık doğduğundan beri gece 2 kere kesin değiştiriyorum çok dolu oluyor rahatsız olur
Durudefne2023 hddd 11 aylığız gece bez değiştirmek nedir bilmem değiştirmek doğru değil. Sadece kaka yaparsa değişilir
cukcukreis 40 tan sonra kaka yapmadıysa hiç almıyorum, 40 a kadar 2 3 saatte bir değiştiriyordum sürekli
Aleyunll Ne demek değiştiremiyorum yorumlarda baktım da kimse gece bez değişimi yapmıyor sanırım e pişik olmuyor mu sizin bebeler ? Şaşırdım vallahi
yirmiikikasim23 Aleyunll gece bez degisimi uyku kacirir birde ilerde bebek gece cis yapmayacagini idrak ediyomus hani tuvalet egitiminde iyi oluyor. Ama pisik yapiyorsa degistirmeli tabi cani yanmasin yavrunun
aysmer Aleyunll ben değiştiriyorum cocuk kaka yapıyor çiş yapıyor öyle durulur mu ? Kaka yapmamıs olsa bıle degıstırırım
ozgeyenigul Ben altını değiştirmezsem geri uykuya dönmüyor ki.. bir de pişik oluyor nasıl değiştirmeyeyim.
balyanaklibebe Yorumlarda kimse degistirmiyor bende degistirme taraftari degilim uykusu bölünüyor ama prima da koysam bi beslenmede degistirmedigimde taşıyor idrari
Aleyunll yirmiikikasim23 benim bebe mamasını içtikten sonra büyük tuvaletini yapar e haliyle uykusu da açılır sonra oyun ister büyük tuvaletini yapmasa bile bezi çiş dolu olursa mutlaka alırım almayanlar için de şaşırdım ben herkes alıyor sanıyordum
_Goktugunannesi__ hddd gece uyanmadığı sürece altını açmıyorum uyansa bile elimle kontrol edip çok yapmamışsa açmıyorum sonra alışkanlık haline getirip o saatte uyanıyor benim oğlum bende açmıyorum hiç sabah kalkar kalkmaz da elini yüzünü yıkayıp altını üstünü değişiyorum
Gmzkyr Kaka yapmadığından beri değiştirmiyorum. Çiş taşması yaşamamak için , gece külot bez kullanıyorum . 11 aylık
kuzey0301 hddd ayda değil başından beri öyle kullanıyorum canım 38 gündür gece değiştirmiyorum bi aksilik olmadığı sürece
umaygami 40ndan sonra bıraktım kaka yoksa açmıyorum pişikte olmadı hiç ,gece 9da uyuyor sabah 7 gibi değiştiriyorum.Çişli oluyor bez.
Aleyunll aysmer e yani pişik yapar koku yapar rahatsız olur bebek yazıktır ya tabi almıyorlarsa da kendileri bilir