gizemosi Kızlar oğlumda egzama var ne örebilirsiniz geçmesi için çok fazla artmaya başladı ne yapsam geçer veya azalma olur
Ngr_hurma gizemosi doktora goturseniz daha iyi olur Egzama bendede var ve egzamanında kendi içinde çesidi var Kortısonsuz bebek için bepanthop sensiderm rahatlatıyor iyi gelebilir en azından azaltır kasıntıyı durdurur
ssunacicek gizemosi eşime eczaneden bepantol vermişler dokusu çok güzl yumuşacık yaptı oğlumun yanakalrını ve 15 dakika içinde kızarıklıgı aldı ben çok memnun kaldım
sibelturan gizemosi bizim alerjiden dolayı sardı vücudunu diyet yapıyoruz öyle azaldı yanaklarda eser miktarda kaldı nemlendirici falan kullanmıyorum alerji damlası içiyor
Mert_karanannesi Benm oğlumda da egzama oldu neresinde çıktı bize doktor mini dalin losyon yazmışdı yeni kullanıyorum birde müstelanın şampuanı iyi geliyormş hesabıma girip baka bilirsn resmne oğlmn vucudundki sizde de mi öyle oldu kaşınmaktan uyuyamıyor
gizemosi Mert_karanannesi AA evet baktım oglunuzun fotoğrafına benim oğlumun yanağı kolları bacakları böyle küçük küçük nokta gibi değil de biraz butunleşmiş olarak kızarık fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum yoksa yükliycem de müstelanın şampuanı iyi geldi mi sizde
livanur1 Resmi varmı bizimde egzama vardı ama uyuzla birlikte geç farketildi bu ara çok arttı dikkat edin
Mert_karanannesi gizemosi bn onu almadm iyi gelmyo dediler losyon kullandm iki gn olyo şuanlk bir gelişme yok
ssunacicek gizemosi önceki kadar kızarmadı hiç genelde banyodan sonra oluyo kuruluk ya sudan yada şampuanından şampuanıda değiştircem ama be alcam bilmyorum yani her gün sürmeye calşyorum daha iki gün oldu iyi geldi baya
gizemosi ssunacicek yarın bı nöbetçi eczaneden alıp deneyim teşekkür ederim en azından bı deniyim ya iyice üremeye başladı çünkü