Gamzeliff Nasıl kullanılıyor kızlar 12.5ayligiz çiğ mi kullaniliyor pişirmek mi gerekiyor tarifleriniz bekliyorm çok faydaliymis sanrm
Yagmurtanesi Gamzeliff Ben valla sabahlari kasarlı pankek yapıyorum kızım kahvaltı sevmedigi icin ruseym i onun icine katıyorum
annnekuzusu Gamzeliff bende kullanmak istiyorum nerden alabilirim ve nasıl birşey hiç kulanmadim bilgim yok bilgi verirmisiniz
Gamzeliff [silindi] benm kizim yoğurdu çok seviyor mesela ona çiğden atabilirim yada çorbalara az atıp pisirebilirim dmi canm
[silindi] Gamzeliff Yoğurtlu veriyorum bende Avokado, yoğurt ve Ruşeym Ya da muz, gün kurusu, cennet hurması kullanıyorum Çorbalarına atıyorum onlarda pişiyor. Ya 1 tk ya da 1yk atıyorum 🤗
Gamzeliff Yagmurtanesi benmkide sevmiyor 🥲Ondan biraz besleyicigi fazla olsun istiyorum deneyelm bakalm bizde inşallah sever 😊
Yagmurtanesi Gamzeliff Sever insallah oyle zaten tadi belli olan bisey degil bide az kullaniyosunuz o yuzden sknti olmuyor
annnekuzusu Misssitare peki hindistan ceviz unu almak istiyorum glutensiz olarak mi geçiyor yani pek bilgim yok
Misssitare annnekuzusu ununu bilmiyorum ama bende yağını almak istiyorum bağırsak sistemi için çok faydalıymış.
annnekuzusu Misssitare bende almak istiyorum alinsaniz bana da bilgi verin ama bildiğim kadarıyla e bebekde var
irmarose Gamzeliff omletine koyuyorum,yoğurt ruşeym bal içeren ara öğün olur,çorbanın içine koyabilirsiniz pankeklerine koyabilirsiniz
Misssitare annnekuzusu https://ty.gl/u0ghszoxxn bunu alacağım ınstagramda hastalanmayan çocuk sayfasında görmüştüm yine ayrıntılı bilgiyi ordan alabilirsiniz
Cekiyorum_Gulumse Gamzeliff merhaba ben 6 yıl önce kizim için alıyordum. Şimdi oglum için aldım. MakarnaVitmadan alıyorum ben ek gıda ürünlerimizi. Orada 8. Aydan sonra pisirerek. 1 yas sonrası pisirmeden verilebilir yazıyor. Günlük miktarı vardı sanırım onu sordum cevap bekliyorum. Günlük 1 tatlı kaşığıyla heralde unutmuşum 🤭🤭
Gamzeliff Cekiyorum_Gulumse merhaba canm faydasını gördün mü besleyicilik açısından,bende bugün aldm migrostan sinangil marka inşallah iyidir normalde unları güzel oluyor ama🤭
Semaaa39 Gamzeliff ben herşeyine katıyorum. 7-8 aylıkken kullanmaya başladık. Omletine çorbalarına köftesine yemeklerine vs vs