Newmother07 Evet kızlarrr bayadır soru sormuyorum aklıma geldi fobileriniz var mı var ise neler Ben başlıyorum Karanlık fobim var gece lambasız uyumuyoruz Örümcek yılan böcek türleri beni korkutuyor Birde sessizlik beni ürkütüyor o yüzden illaki evde bir ses olur ( müzik radyo vs )
Duygusaljelibon_ Newmother07 örümcek yılandan korkmam ama kuş yarasa türlerine karşı bi fobim var asla dokunamıyorum kuşa falan ay bi kere eve yarasa girdi delirdim çığlık çığlığa Hüseyin bold gibi odaya iki adımda boyumda kısa yani nasıl vardım anlamadım kdkdkdk
Acemimother NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ölü diri farketmez 5 metre yakınına yaklaşamam konuşunca bile tüylerim diken diken oldu tüm böcekler , hamam böceği özellikle yılann
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Newmother07 ya canlanırsa diyorum hep🤣 hayatta yenememm bu korkularımı ya,
Duygusaljelibon_ Newmother07 klima borusunun orda hafif delik kalmış yarasalar da oraya tünemiş ayyy geceleri sesi geliyordu delikten sonra eşim kapadı orayı şimdi rahatım dkkdkdkd
findiginannesi_ Newmother07 Asansörde ve kapalı alanda kalmaktan yılandan örümcekten yarasadan korkarım ha bide köpekten
Newmother07 findiginannesi_ köpek korkumu yendim ben yaa en azından küçüklerle büyüklere yaklaşamam 🤣
findiginannesi_ Newmother07 Ya benn küçükken köpeğin bi tanesi üstüme saldırdığı İçin hala o korkumu atlatamıyorum
kimbumadam Newmother07 çift yönlü yolda şehirler arası yolculuk 😬 arabalar üstüme geliyor Gerçi pek kalmadı öyle yok ama 5 saatlik yolda bile en az yarım saat maruz kalıyorum😩
Defnecigimm Newmother07 Deniz fobim var, okyanus, göl, yağmurdan sonra oluşan birikintide bile kalbim sıkışıyor nefes alışım zorlaşıyor, video bile görünce geçiyorum hemen 🤷