Tubatgn son durumunuz nedir 8 gün önce 1200 dü değerimiz artık yükselmişti doktorumuz çok iyi dedi herşey normalleşmiş dedi.. 8 gün sonra ateşlendi oğlum gün içerisinde 6 saat aralıkla kalpol pedifen dönüşümlü kullandım ilacın etkisi geçince ateş tekrar başlıyordu gece 2 de acile geldik kan alındı ve değerleri çok düşmüş dedi doktor nötrofil 700 e düştü wbc 2.2 trombositte 112 ydi birden düştü doktor yatış verdi enfeksiyona açık çocuk dedi sizi bırakamam dedi, viral enfeksiyon etkilemiştir dedi testlerde viral enfeksiyon falan çıkmadı doktor şaşırdı 2 gün sonra tekrar bakıldı değerlerine nötrofil 300 e düşmüş trombosit yükselmeye başlamış wbc de yükselmeye başlamış kayseriye yönlendirdi nötrofili çok düşük enfeksiyon kapabilir dedi, verdiğim ateş düşürücüden mi diye sordum 1 günlük kullanmadan bu kadar düşmez deedi hematolojiye yönlendirdi. Moralim çok bozuk üzülüyorum artık damar yolu açılmaktan bir hal oldu çocuğum antibiyotikten gözlerinin altı morardı hareketli asla yatmak istemiyo damar yolu tıkanıyo her yerini delik deşik ettiler çok zoruma gidiyo 😔