1pekmom_ ozde22 medisana kullanıyorum çok memnunum, hem kulaktan hemde alından ölçümü var, ayrıca oda ısısı, sıvı ısısı vs ölçüyor
seysey1 ozde22 ben kanz kullanıyorum çok memnunum. Baştan ölçülüyor. Sıvı ölçümü de mevcut (mama hazırlarken çok kullandım)
Sgs1 blgeblk yani dereceyi anlayamazsınız belki ama çıkıp indiğini anlayabilirsiniz ona göre müdahale edebilirsiniz eğer tabi çok yüksekse zaten Dr ye goturursunuzde demek istediğim çok doğru olcmuyorlar alın en güzel takip
alin0911 Doktor temassızlara inanmıyor koltuk altından ölçün dedi.ucuz bi şey var bizde koltukaltı ölçer iş görüyor
Kelebekss Braun 6525 kulaktan ölçen kullanıyorum çok çok memnunum. Doktorumun kullandığı aynı zamanda
aycasil ozde22 bebeğim infülenza olduğunda doktorumuz un tavsiyesi ile omron kulaktan ölçer aldık. Çok memnunuz. Her hangi bir arızada da çok güzel çözüm sunuyorlar
Gyagiz ozde22 nec diye bi markanın kullanıyorum hem kulaktan hem alından ölçüyor şuana kadar yanlış çıkarmadı zaten tanıdığım bi sağlıkçı önermişti o yüzden almıştım 1 senedir hem çocuğumuzda hem kendimizde kullandık çok çok iyiydi
2bakartal ozde22 braun prt2000 dijital ateş ölcer koltuk altindan ölcuyorum her zaman dogru cikartiyor.Gönül isterki hicbi zaman kullanmak nasip olmasin.
berfn ozde22 valla marka bilmemama en saglikli olani koltuk alti cnku kulaktn olcenler fazla gosterior ve insani telaslandiriyor
Themom_ ozde22 omron gentle temp 520 , artimed temassız elektronik ve koltuk altından ölçen normal eczane modeli var. Temassız biraz şüpheli çıkartıyor ama omronla, cıvalı eczane modeli aynı derecede veriyor ateşi.
Bussy_ ozde22 Braun kulaktan ölçer kullanıyorum 11 aydır çok memnunum. Kesinlikle en doğru sonuç için kulaktan ölçer almalısınız YouTube’da doktorların da tavsiyeleri bu yönde bizimde tercihimiz öyle oldu ve memnunuz. Ateş derecesine göre sarı kırmızı yeşil yanıyor sizi uyarıyor ve gece sessiz modu var sarı ışığı yanıyor kulağını karanlıkta görebiliyorsunuz ve çocuk uyurken uyandırmadan gayet ateşini ölçebiliyorum.
kuzey0301 ozde22 koltuk altı yada kulak tavsiye ederim tabanca şeklinde olanlar çok iyi değil tavsiye edilmiyor