Usnac1995 findiginannesi_ hepsiburada sahip çıkıyor ya. Biz şimdiye kadar bi 20 telefon almışızdır hiç sıkıntı çıkmadı. Aynı şekilde ablam bulaşık mak, abim tv, annem tv ve buzdolabı 😂 herşeyi ordan alırlar daha hiç sıkıntı yaşamadık
findiginannesi_ Usnac1995 Trendyol kullanıyordum hep hepsi buradaya da bakıyorum hemen çok teşekkürler 😍
Laydaren findiginannesi_ iPhonesa nerede indirimdeyse oradan alın geçin. iPhone servisi sizi başka hiçbir aracıyla muhatap etmeden her problemi çözüyor zaten.
birinsan14 findiginannesi_ belki bir fiyata kadar 6 sonrasına 3 taksit vardı o zaman. Ama rakamları hiç hatırlamıyorum. Pahalı olanlar 3 taksit oluyordu
yagmure17 findiginannesi_ vatandan defalarca ürün aldık ailecek bir sorun olduğunda her zaman yardımcı oldular hiç sorun yaşamadık teknosadan 1 kere robot süpürgemi aldık sorun çıktı 4 gün git gel yaptık oradaki çalışanın kendisi insiyatif kullanmasa sorunumuz çözülmeyecekti
yagmure17 findiginannesi_ evet biz taksitli aldık herşeyi yanlış hatırlamıyorsam 12 bin tl üstü 3 taksit oluyor
Xcbaby findiginannesi_ vatani bilmem ama teknosadan asla asla birsey almam bir daha siz de almayin. Trendyol hepsiburada daha cok duruyor arkasinda sattigi malin
duruguzel findiginannesi_ iPhone alacaksanız direkt Apple’dan alın. Ya da Samsung’sa direkt Samsung mağazasından. Markanın kendi mağazasından alın yani.
Snm_arya findiginannesi_ eski vatan çalışanı olarak söylüyorum kesinlikle vatan bilgisayar daha iyi ben de her zaman oradan alıyorum
Snm_arya findiginannesi_ ticari kartlara taksit sayısı 12 ay ana sanırım telefona 3 ya da 6 diye biliyorum net emin değilim ama taksit var sadece taksit sayısı düşük