27-02-2023 Bebegim 11 aylik fakat hala ara ara sezaryan dikişlerim agriyor , doktor sezaryan dikişi ağrır dedi sizin de ağrıyor mu ?
Ebruacr 27-02-2023 evet benimde 9 ay oldu hala ara sıra acıyo aniden sızlıyo canım yaniyo valla sanki yeni olmuş gibi
Tuba 27-02-2023 Benim en aon doğumum 3,5 sene oldu çok şükür ağrılarım yok😊 kaşıntı oluyor sadece bazen
hfzhnf 27-02-2023 benimde bebeğim 11 aylık sezaryanliyim ağrım yok olmadı hiç acaba üşütme ile mi alakalı
Ebruacr 27-02-2023 yok canım normal daha iylesmedik icdeki dikişler anca toparlanır benim 2.sezeryanim ilkinde bukadar kötü olmamıştım 2.sezeryan çok zor geçti bana
1prensesannesi_28 Benim çok soğuk olunca bazen sızlıyor ama belimdeki iğne yerim çok ağrıyor eğilince iş yapınca batiyormus gibi oluyor benim gibi olan varmı ?
27-02-2023 1prensesannesi_28 benim iğne yerim artık agrimiyor yalnız bazen belim tutuyor doğumdan sonra kaldi 🥹 ufak bir fıtık olusmus
Kajsjdkdjdk 1prensesannesi_28 benimde aynı eğilip doğrulurken iğnenin girdiği yer resmen hissediyorum eskisi gibi olacağını sanmıyorum böyle devam
Ebruacr 1prensesannesi_28 2.yi bende belden iğneyle oldum ama belimde ağır olmuyo çok şükür sadece dikiş yerim acıyıp sızlıyo bazen aniden
27-02-2023 hfzhnf ben 2 kere ameliyat oldum 27 şubat doğum 12 Mart’ta da enfeksiyon dan dolayı yani üst üste sezaryen yerim açıldı ondan mı acaba bilemiyorum 🥹
hfzhnf 27-02-2023 ondan olabilir 2 kere olmuşsunuz bıçak yarasi almışsınız olabilir benimde oğlum 25.02.2023 de doğdu 😊
1prensesannesi_28 Kajsjdkdjdk varya işkence gibi resmen ya dün evi toparladım makina tuttum baya ayakta kaldık uzandım kalktım tutulmuş belim umarım düzelir yoksa yandık yani
hfzhnf 27-02-2023 valla bilemiyorum bende tam olarak pastami kendim yapacağım ikramliklarimi suslemeyide kendim yaparım kıyafet konusunda kararsızım birde her yıl yaş gününde kendi ve bizimle fotagrafi olsun ıstiyorum
aysegul_my 27-02-2023 bnde 3 ay önce sezaryen oldum hala bile aniden ayağa kalkinca karnimin yanlarina biçak saplanır gibi oluyo iç dikişler aciyo sanirim
tombikinannesi 27-02-2023 canım kesik var hiçbi zaman normal olmıcak ki o deri içten dikiş üstten yapıştırma illaki soğukta falan sızlıcak malesef
27-02-2023 hfzhnf süslemeyi nereden alicaksiniz fikir verebilir misiniz 😇 pastayı bende kendim yapmayı düşünüyorum eğer yapamazsan sade düz beyaz bir pasta alacağım