Senaa92 çektiler gaz var diyip durdular.Ya inanın öyle saçma süreçti ki .Biliyor musunuz.Hacettepeye gitmeyene kadar insan bütün doktorların işinde iyi olduğunu düşünüyor.Yani biz oraya gitmeden gittiğimiz doktorlar işte işini iyi yapmıyor gidelim burdan demedik.İnsan anlamıyor yani ama Hacettepeye gittiğinizde göreceksiniz ki aradaki fark uçurum uçurum.Yani diyeceksiniz bunlar doktorsa onlar neydi diye.O kadar dikkatli o kadar detaylılar ki.Asistanindan tutun hemsiresine temizlik görevlisine kadar hepsi çok çok farklı diğer hastanelerden.Düsünün ilk Hacettepeye gittigimizde durumumuzu az biraz anlattık ama randevu yoktu.Doktora anlatırken durumu ordan geçen asistan duymuş biraZ .Randevu olmadığı için biz o sıra Ankara’daki Etlik şehir Hastanesi’ne gittik yatisimiz yapıldı 3 buçuk ay hastanede yattık.Neyse çözüm olmadı en son isterseniz Hacettepeye tekrae gidin dediler.Bu sefer gittiğimizde ayak üstü bizi duymuş olan asistan 3 buçuk ay önce olan olayı hatırlayıp ismi Cihatti değil mi Etliğe yatisiniz yapılacaktı ne durumda diye sordu.Mesela bundan 3 ay önce kontrol için hastaneye gittiğimizde doktora tasinacagimizi söylemiştim laf arasında.Yani işte bizde taşınmanın telasindaydık o yüzden tahlili geç verdik diye söyledim.Gecen hafta doktora gittiğimde taşındınız mı ne yaptınız diye sordu .Ayrıca oraya muayeneye gidiyoruz ya kan tahlilleri istiyorlar bize sonuç beklemenize gerek yok biz sonucu çıkınca sizi ararız diyip gerçekten ariyolar .Ve eğer gerek görülen bir kan olursa gidin ordaki bir hastanede şu tahlili vermek istiyorum diyin onu verin mail olarak atın sonucu sonuca bakar haber veririz diyolar yani özel doktor gibi ilgileniyorlar.Ben onlara ne kadar teşekkür etsem inanın az böyle işini iyi yapan insanlara bu ülkenin ihtiyacı var eksik olmasınlar.