minikkbebegim Kizlar bebegim 4 aylık 1 haftadır öksürük balgam nedeniyle dr antibiyotik surup verdi yarim ölçek olarak kullanıyoruz başladığımdan beri kakasi bi gariplesti afedersiniz makatindan işiyor resmen su cikiyor kakayla birlikte bi kac kere de böyle şeffaf jel gibi bisey çıktı balgam attı desem balgam gibi değil yani anlamadım var mi başına gelen antibiyotige bağlı bisey mıdır sizce ?
eceliko minikkbebegim başıma gelmedi ama antibiyotik kullanımı bağırsak florasını bozuyor diye biliyorum
Uraztos minikkbebegim oladabilir ama antibiyotik alerjisi gibi bir durum olsa başka sıkıntısı da olurdu muhtemelen Allah korusun. Bence balgamını yutuyor kakasından çıkıyor. Oğlum çok salyalı olduğu için yuttuğunda da kakası öyle olabiliyor
duruguzel minikkbebegim ishal gibi mi. Balgamını da atıyordur büyük ihtimalle antibiyotikte bağırsaklara etki ediyor o da yapıyor olabilir. Bol bol sıvı tüketsin. Yani alıyorsa anne sütü bol bol emzirin, mama içiyorsa sık teklif edin.
duruguzel Uraztos evet bende o dönemlerde mukuslu kaka şikayetiyle gitmiştim doktora. Balgamını boğazdan atamadıkları için kakayla çıkabiliyor demişti. O dönemde gerçekten balgamlı olduğu dönemdi
minikkbebegim Uraztos benimki de çok salyalı jel gibi bi akıntı görünce anlam veremedim balgam mi başka bisey mi diye
minikkbebegim duruguzel ishal gibi zaten antibiyotikten beri ama bazen bez değişirken denk geliyorum kaka yapışina sulu kaka değilde bildiğiniz su akıyor bende şaşırdım
Uraztos duruguzel çok geçmiş olsun inşallah böyle böyle atar rahatlar kuzucuk 💖 yine de doktora sorup probiyotik başlamak gerekir mi bilemedim antibiyotikten sonra öneriliyor genelde
duruguzel minikkbebegim ilk defa duydum inanın yaşamadım da bilemedim. Antibiyotik bitene kadar bir bekleyin değişecek mi bir de dediğim gibi lütfen sıvısını ihmal etmeyin
duruguzel minikkbebegim yani kakayla karışık olduğu için renkliydi. Kendi saf hali şeffaf jel gibi dediğiniz gibi belli ama hep kakayla yapıyordu benim kızım
duruguzel Uraztos ben antibiyotik sonrası mutlaka verirdim probiyotik. Dönem dönem kullanıyorum zaten bağırsak florası için, bir de antibiyotik hasarını bir nebze olsun iyileştirmek adına mutlaka kullanırdım.
ssunacicek minikkbebegim bazen benm oğlmda da oluyo ama nedn çözemedm farklı biseyde vermiyorum nadir oluyo gözlemledim yediklerinden değil gibi ama niye bilemedm
minikkbebegim duruguzel ne kullanıyorsunuz acaba illa dr un yazması mi lazım eczaneden kendim alabilir miyim
Uraztos duruguzel evet verilmesi lazımmış biz henüz antibiyotik kullanmadık ama ek gıdaya yeni geçtik kullanmak gerekir mi acaba hangisini kullanıyorsun
duruguzel Uraztos yeni ekgıda döneminde kullanmadım ben, tadımlara alıştıktan sonra kefir, yoğurt, tarhana yedirmiştim. Probiyotiğe 9.ay gibi başladım. Onda da bir listem var atayım sana
Selamben_ minikkbebegim muhtemelen kullanılan ilaçlardan dur cnm.zorunlu kalmadıkça ilaç kullanmamak lazım aslında.dahs çok kcuukler ya ondan oluyordir