Sum-rahsan Sapsikanne normalde bende uğraşmam ama kızım sürekli bişeyler döküyor aktivite masasıyla kullansın diye suda yıkanan kalemlerden aldık lekeside çıkar diye.ay nerden aldık bilmiyorum asla çıkmıyor ve bulunduğumuz yerde halı veye koltuk yıkamacı yok. Halıları arabayla götürüyoruz ama koltuklara yapabileceğim tek şey silmek o yüzden çok istiyorum
Sapsikanne Sum-rahsan oğlumun her türlü boyası var ama sadece carioca alıyorum çok kolay çıkıyor her yerden alırsanız güle güle kullanın
Sum-rahsan Sapsikanne benimkide ondan ama koltuk ve halıdan çıkartamadım bir türlü kıyafetlerde çıkıyor ama koltuklarda kaldı lekeleri
Sapsikanne Sum-rahsan turkishcare diye bir leke çıkarıcı var pembe renk onu deneyin sıkın birkaç fıs sonra diş fırçasıyla fırçalayın tükenmez kalem lekelerini bile çıkardı benim koltuklarımdan
Sum-rahsan Arkadaşlar güncelliyorum hepinizi nasıl etiketlerim bilmiyorum ama giripte merak eden varsa taksitli senetli 42 binlira dediler bazı kartlarla anlaşmaları varmış peşin fiyatına taksitli oluyormuş o zamanda 38 dediler