Sum-rahsan Arkadaşlar sizce ihlasın bu malum halı ve koltuk yıkayan robotları nasıl almak istiyorum kızımda alerjen annemlerde de vardı kızım sürekli bir şeyler döküyor olar için kolay olur diyorum ama fiyat falan bilmiyorum yeni alan varsa fiyatta yazabilir mi tanıtım için eve geliyorlarmış çağıracağım ama fiyatı önceden bilmek istiyorum
isyanhareketi Sum-rahsan Ben kullanıyorum halıda koltukta yıkıyorum eviminde tam temizlendiğinden emin oluyorum hergün çalıştırıyorum valla evet ağır biraz ama mecbur ev her gün bebekle kırıntı oluyor başka süpürgemde yok alışmışız biz o süpürgeye anne evindede onu kullanıyorduk hiç tereddüt etmeden kendimde evlenirken aldım
yenianne01 Sum-rahsan kesinlikle al canım tertemiz yapıyor haftada 1 süpürüyorum süpürge sonrasıda suyunu ve kokusunu koyup boş çalıştırıyorum bütün evin tozunu alıyor ,,,Günlük süpürgemde var ama günlük kullanıma uygun değil ağır çünkü
Fatma22 Sum-rahsan agir bi makina . Kv. Var . Biz cok bgnmiyz . Suyu ittrip cekiyo . Boyle lekeleri fln cok iyi gdrmiyo
lceLady Sum-rahsan Güzel bir ürün ama cok pahallı. Ağır bir ürün. Öyle her gün çekip onunla ev süpüremezsiniZ aylık veya haftalık ancak Parcaları çok incik cinciik Eskiden kullanıyordum. Ama kaliteli üründür
Sum-rahsan isyanhareketi aynen annemlerde de var koltuklar halılar sürekli leke oluyor kullanırım diye düşünüyorum
Sum-rahsan yenianne01 günlük için phlips süpürgem var onu kullanırım ben en çok koltuk ve halı yıkama için istiyorum çünkü kızım elinde kalemlerle her yeri yazıyor
Sum-rahsan lceLady kızım sürekli halıya ve koltuklara bişeyler döküp yazıyor en çok onun için istiyorum
happymomk Sum-rahsan bütçem olsa kesin alırdım. Şimdiki fiyat 26 bin diye duymuştum komşudan. Onlara gelmis tanıtıma
Sum-rahsan happymomk ay bu fiyat çok iyi oldu merak ediyordum çok pahalıysa alamam diye ama alabilrceğim bir fiyat
bengonca Suyu boşalt temizle uğraştırıyor. Her hafta koltuk halı yıkamıyoruz. Senede 3 defa 4 defa halı yıkatsan koltuk temizlemeye firma çağırsan bile 5-6 senede parasını tolare ediyor. Bence gerek yok. Alerjisi varsa dyson al misss
Sum-rahsan bengonca evet alerjik malesef ama philips süpürgem var bunu sadece halı ve koltuk yıkamak için istiyorum kızım sürekli yazıp bişeyler döküyor ve yaşadığımız yerde firma yok malesef
Sapsikanne Sum-rahsan halı koltuk yıkamak için iyi evet ama günlük temizlik için ağır bir de sulu çalışıyor suyu doldur boşalt zor oluyor onu söyleyeyim ben 4 yıldır kullanıyorum annemde 12 senedir falan var çok iyi makine ama günlük kullanıma uygun değil baş edemeyince günlük kullanmaya dyson aldım ben
Sum-rahsan Sapsikanne günlük süpürgem var bunuda koltuk ve halı yıkama için istiyorum ama bilmiyorum kararsız kaldım
Deletedmom_83 Yengemde vardı önceden kesinlikle almalısın biraz kullanımı zor ağır bir makina ama çok güzel kokular veriyor eve ve harika süpürüyor halı yıkama koltuk yıkama çok iyi kullanmıştık bizde emanet alıp. İlerde bende almayı düşünüyorum
hanimhatun Sum-rahsan kesinlikle almalısın. Günlük başka kullanıyorum ama robotun yerini asla tutmuyor. Evet biraz ağır ama napalım toz bırakmıyor hergün onunla süpüresim geliyor 😁 temizlik yaptığını hissediyorsun. Nerde oturuyorsun. Abim bu işi yapıyor istersen fiyat alabilirim?
Sapsikanne Sum-rahsan ben halı yıkamıyorum uğraşamam bebekle ama koltuklarımı yıkıyorum pırıl pırıl oluyor iyi bir deterjanla yaparsanız derin temizlik için de kesinlikle çok iyi öyle toz toplayan bir süpürge yok
Kelebekss Yıkama kısmını hiç kullanmadım desem yeri uğraşmamak için. Ama temizliği şahane diyebilirim. Haftada bir onunla temizliyorum yaklaşık 8 sene falan oldu alalı. O zaman 3 bin liraya almıştık. Şimdi fiyatı epey yüksek olsa gerek. Günlük temizliğe uygun değil ama haftada iki defa rahat kullanırsınız
Sum-rahsan Sapsikanne normalde bende uğraşmam ama kızım sürekli bişeyler döküyor aktivite masasıyla kullansın diye suda yıkanan kalemlerden aldık lekeside çıkar diye.ay nerden aldık bilmiyorum asla çıkmıyor ve bulunduğumuz yerde halı veye koltuk yıkamacı yok. Halıları arabayla götürüyoruz ama koltuklara yapabileceğim tek şey silmek o yüzden çok istiyorum