Zeynep230523 hnnl içimizdeki şeytan ıda okuyun bu kitap kadar çok iyi 🍀 insanlar olduğundan daha doğrusu olduğunu düşündüğünden nasıl değişir ve amaçları için başka bir kişiliğe nasıl dönüşür ?!
yagmure17 buglemss yaa evet wattpadde gerçekten güzel olan nadir kitaplardandı bende okumuştum eskiden
Busra986532 Svgars İNCİR KUŞLARI. Ay ne ağlamıştım kitabı peçete elinimde göz yaşlarım kitaba akmasın diye sile sile okuyırdum
Kubra2508 papatya_1125 Zülfü Livanelinin Serenad isimli kitabı müthişti okurken karakterlerle birlikte olayın içinde gibiydim ve sonu çok şaşırtıcıydı kalın olmasına rağmen çok hızlı bitirmiştim ve bittiğine üzülmüştüm.
gkbyza Elif Şafak İskender ve Mahrem. Ve bir Kırım Tatarı olarak Cengiz Dağcı’nın Korkunç Yıllar kitabında ağlamıştım. Filmi de çok iyiydi. (Kırımlı / Murat Yıldırım başrolde) tavsiye ederim
102210122 Svgars zülfü livanelinin bi kaç kitabı daha çok güzeldi unuttum. Onun kitaplarından pişman olmazsın etkileyici
yorgunanne__ Svgars Suç ve Ceza kitabından çok etkilenmiştim. Karakterin ruhsal bunalım içindeyken yaptığı hatalar sonrasında vicdan azabı çekişi beni aşırı etkilemişti