Gakkoyenge mrymkrm ya bende okumuştum onu hemde yakın zamanda ağlayamadım herkes ağladım diyor ama etkilenmiştim hatta son cümlede yaaaa moduna geçmiştim kabul içimde burukluk bıraktı ama ağlayamadım 🥲
Tuba_engn mrymkrm Çok severim güzel, diğer devam kitabı var iki tane onlara bir türlü başlayamadım. Sırada.
3yasakadarsifirekran Svgars yıllar önce okuduğum Hatice kubratongar ın bağırmayan anneler kitabı beni çok etkilemişti o kitap çok eski değil yalnız , yeni diye biliyorum
Svgars 3yasakadarsifirekran ilk çıktığında imzalı kitabı almıştım yani tam olark hatırlamıyorum oğlum şuan 10 yaşında ben o küçükken okumuştum ama o zaman vardı bende yıllar önce yazmışım uzun bi yıl gibi pardon 🫤
mrymkrm Gakkoyenge ay herkesin duygu durumu farklıdır simdi ne diyeyim bilemedim 😀 ben normalde de çok duygusal bir insanımdır zaten ama kitap cidden çok etkilemişti beni birde uçurtma avcisini okurken çok etkilenmiştim
gunes3134 Gakkoyenge bide izlemediyseniz izmenizi tavsiye ederim bende okuduğumda çok etkilenmemiştim izlediğimde günlerce aklımdan çıkmamıştı
Gakkoyenge mrymkrm ben bi tık daha duygusuzum sanırım 🥲 hatta ağlamaya zorladım kendimi ahahah 🤣 bir muhteşem güneşi okumuş muydunuz ? Onada baya duygusal bir kitap diyorlar kitaplarımın arasında var ama okuma fırsatı olmadı
mrymkrm Gakkoyenge eveet onu da okudum güzeldi o da bayağı ama cok uzun zaman oldu lise dönemindeydi. Eskiden çok okurdum bir günde 500 sayfalık kitap okuduğum olurdu kendimi odalara kapatarak 🤭 Ağlamaya zorlamak kısmına koptum yalnız 😂😂
Misssitare Svgars ben bu ara İyi Hissetmek kitabını okuyorum çok iyi gidiyor. Sanırım başucu kitabım olacak🫠
3yasakadarsifirekran Misssitare Onu bende aldım daha başlamadım ama , iyi gidiyorsa akşama başlıyayım bari, kalın olduğu için gözümü korkutuyor açıkçası 🫠
Gakkoyenge mrymkrm ya paylaşmıştım kitabı kuzenim yazmış ağla ağla için dışıma çıktı yazmış ay dur dedim bi okuyayım sonuna geleyim şimdi öyle yazınca bekliyorum ki gözlerim dolsun bi baktım kitap bitmiş 😂😂
Misssitare 3yasakadarsifirekran bende kalın olduğu için erteliyordum ama yanılmışım. Gayet anlatımı akıcı. Sadece başları biraz sıkıcı ilerleyen sayfalar iyi gidiyor. Gerçekten insana kendi için iyi bir şey yapmış hissi veriyor🙃