yirmiikikasim23 Svgars bin muhtesem gunes afganistandaki savas ortamini anlatiyor. Okumayam cok sey kacirir
gunes3134 Gakkoyenge bide izlemediyseniz izmenizi tavsiye ederim bende okuduğumda çok etkilenmemiştim izlediğimde günlerce aklımdan çıkmamıştı
Zeynep230523 Cnrars Serenad / Zülfi Livaneli 💜 bambaşka bir dilden aşk ın gerçek anlamını idrak etmek ve bu yaşanılan duyguları hissetmek … cümlemin sonu yok 3 nokta koydum 😁
Zeynep230523 hnnl içimizdeki şeytan ıda okuyun bu kitap kadar çok iyi 🍀 insanlar olduğundan daha doğrusu olduğunu düşündüğünden nasıl değişir ve amaçları için başka bir kişiliğe nasıl dönüşür ?!
papatya_1125 Zeynep230523 Bu benim için çok iyi bir fikir oldu bu kitap elimde mevcut ama hiç okumadım
maitea Bende klasikleri severim dostoyevski iyidir. favorim ise budaladır. Kesinlikle her 10 yılda bir okurum. Çok fazla kitap var sayamadığım yerli yazarları çok okumasamda ahmet Altan insan duygularını en iyi betimleyen yazar ve cezmi ersöz şizofren aşka mektup sanırım okumaktan ezberledim. Orhan pamuk masumiyet müzesi beni çok etkiledi ancak Orhan pamuğunsevmem yazarlığı iyidir ama.
Mavisimbenim Svgars Bir Kürt sevdim ve beni unutma dilek bilgiç esen in kitapları güzellik hemşiresi instagramı çok eskiden takip ettiğim tatlı bir kadın kitapları da öyle
julide0 Svgars Mehmet Yıldız - Nasıl dayandın ya Resulullah hayatinizi degistirecek siyer/ Mehmet Yıldız- aşk 5 vakittir / Mehmet Yıldız- Benden vazgeçme ya Rab / Mehmet Yıldız- Ya baki Entel Baki/ Mehmet Yıldız’in tüm kitaplarini okuyamam dersen de mutlaka YouTube da ki sohbetlerini dinlemelisin kardeşim🥹💖 çocukken çocuk kitabi diye okuduğum ama sonunda ağladığını bir kitap Hasan Nail Canat- Bir küçük Osmancık vardı( çocuk daha bebekken kaçırılıyor devamini anlatmiyimm okumak istersen sonu çok güzell..🥹) ve çok sevdiğim bir Aşk kitabı da Kahraman Tazeoğlu - Aşkla Kal 🥹💖tam bir aşk kitabı ağlamak garantilii harikaa yaaa
Nazaslm Uçurtma Avcısı, Ahmet Ümit Kavim, Nazan Bekiroğlu Lâ, Grange Kızil Nehirler Grange Leyleklerin Uçuşu
Minahanzadeee Nazaslm nazan bekiroğlunun bütün kitapları harikulade. Kadın kitap yazmıyor kelimelerle dans ediyor.. Uçurtma avcısı çok buruk ☹️