Aylar önce pompa vs sorunu vardı verdik servise hepsi okeyde.. sonra e56 hatası verince bidha servis çağırdık vs vs uzun oralar bosveriyorum. Sonrasında Bi ay kadar dha iyiydi sonra bidha hata verince nette falanda baktım tabi bu neyin hata kodu diye yok profiloda böle hata kodu bosh kurutmadan böle hata gösteriyor acaba içine yalnislikla kurutma mak. Ait bisey mi taktılar anlamadım gitti.. gelenlere soruyorume56 ne diye onlarda anlamiyo bitene daha bilgili biri geldi yaşlı Bi dayı o arkasını soktu 5 10 dk kadar baktı vs Bi hata yok dedi(ben e bireylerini halletti) ama bana on modulu değişecek ic parçasını da garantili olduğu için tedbir amaçlı degistircem dedi sonra baktı burda açamıyorum vidaları paslı atölyede halletmeliyim dedi arkadaşları haberdar edicem diye gitti bende istemedim çünkü sanmıyorum on modulu o dokunmadım bölümü ne alaka.. orası çalışıyor dokunmadığı vs.. neyse aylardır iyiydi neyini baktı ettiyse arkadaşını soktuğu gün halloldu aylardır calisyodu bidaha aynı hata verdi. Ay aklıma geldi buradaki hanımlara sorayım dedim hepimiz mak anlamıyoruz ama başına gelen vardır belki dedim nedir bu e56 hatası bacılar bilen varmi ✋🏻😁😁