sleepnessnami hfsgltn hızlı test ama yani biraz daha belli olması gerekmiyor mu ve adetim bu hafta içinde başlaması gerekiyor hatta bugün tahmini başlangıç tarihi
bsraayby Bende deniycem adetime 16 gün var ama iki 3 gündür kasık bölgesinde ağrim var gögüs hassasiyeti var bugün bi halsizlik değişik bi durum var üstümde umarım vardır
Sarebb sleepnessnami çok silik var sanki bendede iki gğn önce böyle çıktı bugün yaptım hiç çizgi yoktu ama erken gebelik testi değildi
sleepnessnami Sarebb ikisi de erken gebelik değil miydi çok çok silik ama erken gebelikte biraz daha net olmasını beklerdim yani görmek için gözün bozuluyor resmen sabah kan vericem
Sarebb sleepnessnami hayır değildi keşke öyle alsaydım diğeri biraz silik çıkınca çıkar varsa diye normal almıştım
asimesila sleepnessnami bu gün yada yarın gelmesi lazım geçen ay 14 de oldum her ay 4 5 gün öne atiyor
sleepnessnami Kızlar bakar mısınız Sarebb asimesila Aryamlinamom Liyosunannesi hellokitty8 hellokitty8 Zeynepbayduk Aynenkanka Melek-Naz1 mavipinokyo hepoyleolurzaten__
sleepnessnami asimesila benim de geriye atıyor hala olmadım bu sabah kan verdim sonuç ne zaman çıkıyor ailemhekimliğşnden verdim e nabıza ne zaman düşüyor