sleepnessnami Kızlar erken gebelik testleri en erken adetten kaç gün önceden sonuç veriyor net olarak?
NmalkoC sleepnessnami ben 5 gün once yapmıştım mesela 2 çizgi cıkmıştı hatta 3 haftalık bile yoktu sanırım öğrendiğimizde
asimesila Benim silik çıktı bu günde çok midem bulanıyor hiç halim yok ateş bastı petekleri kapatıp cami açtım siz düşünün adetime 2 3 var bakalım
sleepnessnami asimesila Sarebb Aryamlinamom Zeynepbayduk Aynenkanka Aryamlinamom hayattaki şansım ya bozuk çıktı🤦🏻♀️ Allahım resmen öğrenmemi istemiyorsun
sleepnessnami asimesila Aryamlinamom Sarebb sibelturan Aynenkanka Melek-Naz1 Kızlar annemden dönecektim dönmeden önce çöpe atmadan tekrar teste bakayım dedim böyleydi. Bozuk değil mi oluyor
asimesila NmalkoC bende yaptım 4 5 gün kala hayalet çizgi çıktı bu gün ama çok midem bulanıyor hiç kalkamıyorum zorla kalkıp kolay bi yemek yaptım çorba hemen geldim uzandım neden boyl3 oldum aşırı akıntı var zaten bide kasik ağrısı
sleepnessnami asimesila ya evet adet olacakmışım gibi arada ağrı var ve afedersiniz yumurta akı gibi akıntım var anlamadım günüm geçmedi ama antibiyotik kullanmam gerek bu yüzden riske atmak istemedim
NmalkoC asimesila benımde silik çıkmıştı mide bulantısı yoktu ama bence sağlık ocagına bi kan tahlili verin
Sarebb sleepnessnami çok silik var sanki bendede iki gğn önce böyle çıktı bugün yaptım hiç çizgi yoktu ama erken gebelik testi değildi