Merhaba çok erken olduğunu düşünüp olumsuz yorum yapanlar olacaktır muhakkak ama bir türlü içim rahat etmiyor. Sadece benim gibi sorun yaşayanlardan tecrübe edinenlerden fikir istiyorum. Şöyle bebeğim tam 3 aylık fakat hiçbir şekilde göz teması kurmuyor ve gülümsemesi yok. İlk 2 ay sürekli ağlayan memede rahat etmeyen bir bebekti. Koliktir dedim gaz sorunu vardır huzursuzdur dedim ve çok üstelemedim fakat 3. Aya girdiğimizde ağlama krizleri kısmen son buldu daha rahatlamış bir bebekti ve artık oynamaya gözlemlemeye başladım ama içime sinmeyen şeyler var. Sadece sabahları 2 3 dakika gülümser ve gün içinde hiç gülümsemez, ışığa renklere çok ilgi göstermez, gözü bir yere takıldımı bir kaç dakika oraya bakar, gün içinde bazen beni yada parmaklarımı takip eder ama çoğu zaman ilgisizdir, en büyüğü ise ne bana ne babasına ne de başka birine hiçbir şekilde bakmaz yani hem uzanır pozisyonda hem ayakta hiçbir şekilde bakmıyor ve gözü çoğu zaman yere bakıyor. Bu durumu yaşayıp ileri aylarda normale döndünüz mü? Bir akıl bir fikir verin lütfen ilk bebeğim ve içim içimi yiyor.