Elifmihre cinarasilay ben yaptırdım çünkü kuzenim çocuğu (3)ağır atlattı yogumbakımda yattı pyuzden çok korktum
35aysegul cinarasilay bence yaptırılmalı artı eksilerine bakınca yapılması taraftarıyım. Biz ikinci ayda rotarix ilk doz yaptırdık şimdi 4 aylık oldu şükürler olsun bu ay ikinci dozumuz var artı menenjite başlıyoruz. Bakalım hayırlısı inşallah huysuzlanmaz diye şimdiden dua ediyorum bende🙂
civil Bende forumda bu aşıyla ilgili bir şeyler arıyordum biz 3 ay 15 günlüğüz bu aşıyı ne zaman vurdurmalıyız
civil cinarasilay eşimde bugün sağlık ocağına sordu eczaneye danışın dedi ne alaka dedim eczanede zamanı yok 6 haftalıktan sonra istediğiniz zaman vurdurabilirsiniz demiş şaşırdım ☹️
Tugceki civil 3 ay 14 günlüğe kadar yaptırılabiliyor eczanelere güvenmeyin yanlış bilgi verebiliyorlar. Kesinlikle her doktor yaptırılmasını öneriyor biz yaptırdık.
civil Hdemir1618 3. Ay içerisindeyse yaptıracağız evet birde iki bebek var ikisinede mutlaka yaptırmak istiyorum ben yarın bir gideyim doktora teşekkür ederim bilgilendirme için😊
funda0923 Bizde yaptırdıķ tam 2 aylık olduğunda .şimdi menenjit ve rotanın ikinci dozları var ben bir çok doktora sordum hepsi önerdi o yüzden hem rota hem menenjit yaptıracağım.
civil Tugceki şuan 3 ay 17 günlüğüz gün farkıyla kaçırıyor oldupumuz içün üzülüyorum gerçekten ya sonra ah vah etmek istemiyorum . Ben bir doktora sorayım bakalım bu saatden sonra vurdurabilir miyim 😞
57_185 Bizde altı ayligiz yaptırdım çevremdeki çoğu bebek çocuk bu virüsten dolayı yattı hastanede kilo kaybı ateşli ishal o yüzden yaptırdık tavsiye ederim
Hdemir1618 civil rotayı zaten eczaneden alıp yaptırıyorsunuz özel bir aşı iki doz ben Ocak ayında yaptırdım mart ayında ikinci doz olacak biraz pahalı ama yeter ki iyi olsunlar ❤️
Defnegzm cinarasilay ikinci kızıma yaptırmamıştım çok ağır geçiyor ve tedavisi yok boş serum veriyorlar o yüzden küçük kızıma yaptırdım 3. ve 5. Ayda 2 doz şeklinde yaptırdık
RB2023 cinarasilay kime sor duysam kesinlikle yapın dedi benim bebeğim 2 ay 5 günlük bende verem aşısını yaptım bir ay sonrada rota aşısını yaptıracam
yirmiikikasim23 Kizlar yan etkisi varmi peki ates ishal hizursuzluk kusma vs bilgi verirmisiniz bende26 sinda yaptiracagimda