Nezzz_ Uzun zaman sonra kahve postumla geldim nasılsınız neler yapıyorsunuz kızlar umarım herşeye yolundadır🥰🥰 oğluşum biraz şekerleme yaparken ,kahve kitap keyfisiii yapayım dedim🥳🎉 hava yaz gibi miss sizin oralarda mevsim yazmı🌞kış mı?❄️☃️🤓🥰😍
Avesila Nezzz_ Merhaba. Oğlumda uyuya kaldı. Bugün hava biraz iyiydi o yüzden soluğu dışarıda aldık. Gezdik, dolaştık, yürüdük, parkta oynadı. Bende fırsattan istifade 🧡 Afiyet olsunn.
kahvepres Nezzz_ afiyet olsn🥰 eh orta hava ne yaz ne kış sadece kış bi an önce bitsinde bu salgınlardan kurtulmak dileğim
Nezzz_ Avesila Ohhh çok güzel iyi yapmışsın 🥰Sebahattin Ali kitaplarının çoğunu okudum bayılıyorum bu kitabını ilk defa sende gördüm sanada afiyet olsun iyi okumalar canım🥰🥰
Nezzz_ Balkizlarim Hoşbulduk canım aslında arada giriyordumda kahve postu açmayalı baya oldu 🥰🥰Yaaa ne kadar güzel bir kare maşallah içim açıldı 🧿😇🥰sizede afiyet olsun balkızların tatlı annesiii🥰🥰
Avesila Nezzz_ Benimde Sabahattin Ali kitaplarımın içerisinde yoktu. Eşiminkilerde varmış :) Okumadığımı fark edince de bir merakla başladım bakalım.
Balkizlarim Nezzz_ olsun ya ben hiç göremedim iyi oldu açtığınız 🩷🌸🌸☺️ çok teşekkür ederim canım bil mukabele güzel anne 💝😍😍
Nezzz_ kahvepres Amin canım ya sorma salgınlar en büyük derdimizi bebişlerle çarpı iki kat zor 🥺🥺Sizede afiyet şeker olsun🥰😍
Nezzz_ Busragokceberra Yaa maşallah oruçlu spor yapmak mı takdir ettim şuan rabbim kabul etsin inşallah canım🤲🏻🤲🏻
2ogullu1anne Hava çok güzeldi.Çocukları 2 gibi parka götürmüştüm.4 buçukta getirdim.Namazımı kıldım. Ara öğün yedirdim.Kahvemi içtim. Birazdan yemek yapmak için mutfağa girecem.
Nezzz_ 2ogullu1anne Kolay gelsin canım ben bütün işlerini halledip yapıyorum ya keyfi yemek sorunum varsa kahve içemiyorum niyeyse en büyük dert yemek sorunu sanırım bana göre 😂😂
2ogullu1anne Nezzz_ sabahtan işleri hallediyorum zaten.2′den 4,4 buçuğa kadar da park.Eee ağızları durmadığı için de yemek ancak yap,ye,topla 7 oluyor.