Aminehumamoms Bir sorum olucaktı sözleşmeli personeller sözleşme bitince kadroya alınırmı birde asgari ücretmi alıyorlar bilgisi olan varmı
Gakkoyenge Bahsettiğiniz şey 3+1 sözleşmeyse evet ben öyleyim yeni atandım Haziran ayında tabiki de asgari ücret almıyoruz bildiğimiz memur maaşı alıyorum
Gakkoyenge Gakkoyenge kadroya geçiş farklı bir konu bakarsın 1 gecede kadrolu olursun ama seçim vaadiyle geçenler sadece kadrolu oldu yani artı bir avantajı yoktu 😂 adı üstünde kadro hakları hala sözleşmeli
Aminehumamoms Gakkoyenge 3+1 ney oluyo pek bilgim yok ösym de 4b sözleşmeli personel alıcakmş eşim adına başvuru yaptık sımava giricekmiş bunların maaşıda memur maaşıyla aynımı olur pek bilgim yok
hilaln Nerde sozlesmeli olduğun önemli bazı istisnai kurumlar hariç kadroya geçildi ben de geçtim. Gecemeyenlere de 3+1 geldi yani 3 sene sonra kadroya geçiyorsunuz
Aminehumamoms hilaln ösym üzerinden tarım ve orman bakanlıgı 5000 personel alıcakmış sözleşmeli 4B diye geçiyor bunların maaşlarıdanmemur maaşıyla aynımı olur kadroya alınırmı ileride
hilaln Aminehumamoms yaklaşık aynı olur sadece özlük haklarında biraz eksiklikler oluyor tayin vs o da memurluk pek bir farkı yok