17072023baloglum Htcypc sakin alsatmayin ilac verildoyse kullanin bronsite cevirir benim oglum 25 gun once ole oldu ilerledi bronsit olduk hastanede yattik 4 gun
Htcypc 17072023baloglum oyy Allah korusun hava vermisti 2 gün kullandık öksürük devam ettigi icin antipyvrrdi simdi
17072023baloglum Htcypc havayi hangisini verdi ventolin ise hirilridi gecene ladar devam edin bizimde hava verilmisti antibiyotikle. Kullandik 2 3 gun gecmedi olelikle cogere inmis tekrar basot gibi gorunen ama cok dikkat edilmesi gerekiyor ins hemencecik iyi olur
Htcypc bananeabiya evet bende aynı videoyu dün izledim hatta balgami cikartmaya çalıştım ama yok çıkmadı hava verdik cigerler temiz diyir havayi birak ama öksürük devam ettigi icin antipiyotik yazdi
Htcypc 17072023baloglum ventolin verdi evet iki gun kullandık bugün sabah hiriltisi gecmisti gittigimizde antipiyotik başlattı ona başladık ama hiriltisi drvam ediyor hatta balgam nrfes almasinida zorlastiriyor bilmiyorum ne yapacagim😓
17072023baloglum Htcypc antibiyotik hic kullanma bnce ventoli e devam et beni. Oglumada antibiyotik verdi 2 gun otesini kullanmadim. Biraktim ventolini bitirdik kutusunu hastaneden cktik devam ettim. Yani solunum sikintisini cekiyorsa tekrar doktora goturun
songulcandas neolmusyaani hava üfleyen bir makina yüzüne doğru tutuyorsunuz uzaktan internetten araştıra bilirsiniz tıkanıklığı açıyor öksürüğü falan kesiyor bildiğiniz hastanelerde verilen hava işte
songulcandas neolmusyaani evet izin veriyor böyle hava çıkan yere ağızlık da takılıyor ama öyle izin vermiyorlar genelde ama o ağızlığı takmadığınız zaman çok rahat kullanabiliyorsunuz
Htcypc 17072023baloglum antipiyotik icmek istemedi zaten 2 defa kullandim kusti bendr birakacagim nefeste zorluk cekerse ventoline devam edecegim suan burnu akiyor bilmiyorum daha ne yapabilirim
17072023baloglum Htcypc siz burnunu acin ve sirtina pat pat avuc icini bombeliyerek vurun balgami atsin bir kac fune duzelmzse tekrar götürün ins iyi olur hic birine gerek kalmaz
Htcypc 17072023baloglum burnunu surekli aciyorum artik enjektöru görünce cocuk aglama krizine giriyor inşallah gerek kalmaz
Asels Htcypc ben terayığını kavurup pekmezle vermiştim geçirdi çok şükür birde hava ver odasını havalandır soğana karanfil koy odasına da koy sonra
Asels Hava verdikten sonra kucağına oturt sırtına yumuşak yumuşak masaj yap her havadan sonra balgamın çıktığını görceksin 🥰
Htcypc Zeynepcmrc onuda bir iki kez kullandim sanki daha cok hiriltisi artiyor suan bıraktım daha iyi gibi kuruyor sanırım
HavvaCnts Htcypc okaliptüs yağı alın ve boynuna göğsüne burnunun ucuna sürün balgamı yumuşatır aynı dert benim oğlumda da var canım