Elifdemir1907 Tombikdonerartikcokpahali 😱😱😱 kizzzz 2000 mi eşim bu gün 300 TL lik vitamin aldı bana onun bile lafıni yaptı 2000 verirmi sence yurutece 😪 keşke ben çalışabilsem de herşeyini alabilsem kızımın kimseye ağız bukmeden ya 😐
Tombikdonerartikcokpahali Elifdemir1907 kız dalga geçiyorum tabi ki de 😅 500 bile çok pahalı ikinci el.
Elifdemir1907 [silindi] İstanbul Esenler’de oturuyorum siz neresinde oturuyorsunuz aslında müsait bir günde gelmeye çalışabilirim bebeği anneme bırakıp çok uzak değilse 😂 bide 20 yıldır İstanbul’da yaşıyorum ama inşallah gelirken kaybolmam
Elifdemir1907 Tombikdonerartikcokpahali ağzın bal yesin 0 olanlara baktım az önce 500 den başlıyormuş zaten 😪🌸
[silindi] Elifdemir1907 Avrupa yakasında isen vereyim bende var canım biz kullandık biraz ama yeniden farksız duruyor sadece süngeri haliyle biraz yıpranmış ama ben makinada yıkadım temizledim duruyor eğer gelip alabilirsen veririm sana para falan istemiyorum
[silindi] Elifdemir1907 Sefaköy’de oturuyorum ben 😊 bende zaten vermeyi düşünüyordum birine senin nasibindir belki müsait olduğun bir zaman buyur gel
tarcinlikahve Elifdemir1907 yaa Anadolu tarafındayım ben yakın olsaydık ben bile getirirdim sana teslim ederdim benimde yerim yok diye vereyim ücretsiz dicektim🌸🥹
tarcinlikahve yorgunmomy arkadaş dalga geçiyor galiba. İkinci el dükkanlarında bile daha ucuzdur eminim yazık
1anneem yorgunmomy kalıte farkı var demekkı ucuz olan bendede vardı kırıldıgı ıcın daha saglam ve kalıtelısını almıstım sıfırı suan e bebekte 1100 tl gercekten sız şakasınız
Elifdemir1907 Sefakoye nasıl gelebilirim hangi otobüsler metro hatları metrobüsler hangisi daha uygun olur bilginiz varmı evinize 😁
1anneem tarcinlikahve sıfırı 1100 tl olan bır yurutec 100 tl ye mı verıyım elestırmek sızemı dustu almayabılırsınız ıze fıyat elestırın dıye yazmadım
Elifdemir1907 elif111522 bakmadım hiç a genelde 0 ina yakın fiyatta sattıklarını dushndugum için bı bakiyim yinede teşekkürler