oykumMom Kızlar diş mi çıkacak ya da kaç güne çıkar çok huysuz bu günlerde elleri hep ağzında salyayı hiç demiyorum zaten baya salyalı benimki 😄
merkursavascisi_06 oykumMom tetagil sür ya da karanfil tozunu zeytinyağında bekletip sür canım dişler gelmekte😍
oykumMom merkursavascisi_06 tetagil alıcam yarın eşime diyim de alsın inşallah hemen çıkar da atlatırız ama ateşi falan yok diş de ateş olmuyor muydu
nino33 oykumMom evet bi haftaya kalmaz çıkarır bizimde öyle bugün fark ettim üstünde beyazlık var dis çıkmaya yakın sanirim
Sdyll Yeşil soğanın baş kısmını ezin içine zeytinyağı ve karanfili de ezip koyun bir gün buzdolabında bekletip sürün çok rahatlatıyor benim bebeğim de 2 gün önce çıkardı çok iyi geldi
oykumMom Sdyll maşallah sizin bebişinize inşallah bizde rahatlarız yeşil soğan aldım bende bir kaç kişi yapma midesini yakar falan dedi ama ben çok duydum rahatlatıyor diye ne kadar doğru bilmiyorum sizde sorun oldu mu
merkursavascisi_06 oykumMom her bebekte olmak zorunda değil ya da her dişte olmaz. Bizim bazen ateşsiz belirtisiz çıkıyo bazen de fena halde hasta oluyo bakıyoruz o sırada diş çıkartmış. Bi rutin düzen olmadı ama inşallah sizin bebiş kolayca çıkartır😇 kaç aylık?
nino33 oykumMom bizdede ateş olmadı şöyle bisey var diş ateş yapmaz zaten disten kaynakli sürekli elinde ağzında sürekli biseler ağzına götürüyor o yüzden enfeksiyon kaynskli ateş oluyor
Sdyll oykumMom ben bi doktorun tarifi diye yaptım verdim bana da söyleyenler oldu ama doktor söyleyene kadar ben de vermedim, bi sorun olmadı aksine yapar yapmaz çok rahatladı
babykoc Benim bebeğimde 4 ay 25 günlük diş çıkarıyor ek gıdaya geçmedik yeşil soğan verebilir miyim ki
Kepekekmegi oykumMom konudan alakasız ama fotoğraflar çok komik 😂 ben de ne zaman ağzını çekmeye çalışsam aynı savaşı veriyoruz 😂
oykumMom Kepekekmegi valla bende sonradan bakıp bakıp güldüm yarım saat çekmeye çalıştım anca böyle oldu 😄😄
Kubra2646 Bence daha var benim bebeğimizde böyleydi bi ay geçti şu an patladı. Daha patlamamış rahat 1 ayı var