yeniannee3209 ben doktora gittim gaz damlası için . Biogaiayi önerdi doktor . Ki zaten bir çok eczacı arkadaşım alabileceğin en iyi gaz damlası (probiyotik) bu demişti . Doktor da bu deyince aldım . Açıkçası bir hafta ancak gidiyor ve pahalı da bir damla 500 TL civarı . Bir ay kullandım zerre kadar etkisi olmadı . Sonra doktor değil eczacı arkadaşlara yine danışarak ikinci en iyi olan probiyotik nurse harveys gaz damlasıni aldım . Onu kullandim . Ondan sonra gazını daha rahat çıkarmaya başladı . Ama bu gaz damlası ile mi alakalıydi yoksa çocuğun da 40 ı çıkmıştı onunla mi alâkaliydi bilmiyorum. Çünkü herkes 40 ı bir çıksın rahatlıkla gazını çıkarır diyordu .. ama bana göre gaz damlasyla ilgili tabi :) neyse sonra çocuğumun yüzünde kırmızıliklar oluştu farklı bir doktora gittim. Besin alerjisi olduğunu söyledi.ve bana tekrar biogaiayi kullanmam gerektiğini söyledi ..sadece bir gaz damlasi değilmiş o . Bağışıklık kazandırıyormus ,bağırsak sistemini düzenliyor sindirimi kolaylaştıriyormus ve alerjilere karşı savaşıyormus .. ilk bir ay kullanırsın hiç etkisi yok bu ilacın dersin bırakırsin ama hata yaparsın dedi doktor .tam olarak bir ay sonra etkisini gösteren bir damla bu demişti . Akşam biogaia sabah ise nurse harveys ile devam et üçüncü ayı bitene kadar çocuğun dedi . Şuan iki aylık bebeğim ve gerçekten gaz problemi kalmadı çok şükür.. umarım sizin de biter en kısa zamanda 🤲